vineri, 28 noiembrie 2008

Traiesc in lumi paralele



Eckstein isi face campanie cu Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PDL in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare. Sloganul electoral al lui Eckstein Kovacs Peter este „Votează fain, votează Eckstein”.

Unii mai au putin si se bat la tv, vezi clipul b1tv, altii se "fotografiaza" cu Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna ... frate oamenii astia ne conduc?
... daca au ajuns acolo unde au ajuns cu votul nostru... apai ne meritam soarta

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.antena3.ro/fotonew/pdloriginal.jpg

Te rog sa te uiti la aceasta poza si sa judeci numai dupa aia.

Numai bine !

Stelian Muscalu spunea...

... cu tot respectul, m-am uitat cu atentie la acea fotografie de pe siteul A3. Va inteleg frustrarea, totusi, acolo sunt oamenii de langa noi, oameni pe care ii vedem zi de zi. Sunt oameni care vin sa-si ajute colegii, poate este corect ceea ce fac poate nu. Insa dvs veniti cu Mona Lisa si Mozart... sa fim seriosi. Vreau sa spun din start ca nu simpatizez cu niciun partid, nu am culoare politica... insa ma doare cand vad tot ce se intampla pe scena politica din Romania. Ma doare cand vad cata neseriozitate si ipocrizie exista in Parlament. Asa ca m-am hotarat sa iau atitudine. Afisul dvs este pur si simplu neserios. Puteati sa va chemati colegii de partid cu notorietate sa va sustina si nu sa apelati la trucaje ieftine.

Cu respect, nu un OM ci un ALEGATOR

Anonim spunea...

In primul rand, sunt fiul domnului Eckstein (eu am conceput afisul).
Asta pentru ca sa nu exista nicio confuzie.

Desigur ca aveti dreptul la opinie, insa as dori sa aduc cateva precizari:
1. PD-L duce la Cluj o campanie de ipocrizie extrema.
Partidul care a sustinut cel mai zgomotos uninominalul a dus o campanie agresiva (afisaj ilegal la tot pasul, 90% din panourile din oras colorate in portocaliu, pentru detalii uitati-va la ghilotina.wordpress.com) in care a facut o campanie TOTAL OPUSA ideii de vot uninominal.
Numai poze de grup, si nimic altceva.
Aroganta lor a intrecut orice limita, au refuzat sa apara in dezbateri electorale cu candidati din alte partide, pentru ca ei oricum au colorat orasul in portocaliu.

2. Eckstein este ultimul parlamentar care poate fi acuzat de ipocrizie.
Intotdeauna a sustinut ideile sale consecvent, chiar daca asta i-a costat functii (a demisionat din sefia comisei juridice a Senatului pentru ca nu a avut sustinere din partea UDMR pentru legea ANI, si sunt multe alte exemple).

3. Senatorul Eckstein nu a chemat "colegii de partid cu notorietate" pentru ca face o campanie cu adevarat uninominala, adresata tuturor clujenilor, nu numai a maghiarilor.

Afisul reprezinta arma ironiei impotriva bugetelor de milioane de euro, impotriva ipocriziei ieftine si a campaniei monotone.

Stelian Muscalu spunea...

nu l-am acuzat pe domnul Eckstein de ipocrizie, cand am spus lucrul asta m-am adresat clasei politice in general. In privinta domnului Eckstein am spus doar ca afisul respectiv este neserios si continui sa cred asta. Oricum va multumesc pentru comentarii si apreciez tonul moderat abordat de dvs.