sâmbătă, 20 decembrie 2008

Mica trompeta stricata




Iata ce spunea "marele" BocPoc inainte de alegerei:

26 OCTOMBRE
“Tariceanu si Guvernul se plang ca nu au bani. Rusine. E o minciuna ordinara. Ce a facut acest Guvern? A dat 600 de milioane de euro clientilor politici. Acest Guvern Geoana - Tariceanu a dat Loganuri de 70.000 de euro, a dat salarii de 30.000, 40.000 sau 50.000 de euro sefilor de agentii”, a adaugat Boc in legatura cu majorarea salariilor profesorilor. "Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu si de Mircea Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa, a tunat, sambata, presedintele PD-L Emil Boc."
28OCTOMBRIE
Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, după şedinţa BPN, că formaţiunea pe care o conduce va depune plângere penală împotriva premierului Călin Popescu Tăriceanu, dacă va adopta OUG pentru blocarea salariilor profesorilor, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

... am postat doar doua declaratii ca sa nu va plictisesc foarte tare, insa acest Goliat al scenei politice mioritice s-a batut cu pumnul in piept de zeci de ori pe marginea acestui subiect inainte sa intre in cabina de vot.
... ce declara astazi acest anaconda al PD-l ului?

"Avem nevoie de un ragaz, pentru a vedea care e starea vistieriei tarii, inainte de a da un raspuns privind majorarea salariilor profesorilor, inainte de a pune in aplicare promisiunile din campania electorala. In acest moment nu sunt bani la trezorerie, in tara sunt situatii in care nu se platesc salarii, alocatii si pensii", a declarat premierul desemnat, Emil Boc, dupa o intalnire cu liderii principalelor confederatii sindicale.


cum sa nu ti se faca o mare scarba de tot si de toate matrapaslacurile astea politice...
nu va obositi foarte tare... e doar o intrebare retorica

Niciun comentariu: