joi, 22 ianuarie 2009

Ceremonia de învestire a lui Barack Obama a fost a patra cea mai urmărită transmisiune din istoria televiziunii americane


Ceremonia de învestire a lui Barack Obama, primul preşedinte de culoare al Statelor Unite, a fost a patra cea mai urmărită transmisiune din istoria televiziunii americane, potrivit datelor companiei de cercetare de piaţă Nielsen. Estimările privind audienţa TV nu iau în calcul milioanele de persoane care au urmărit evenimentul online. Aproape 37,8 milioane de americani au urmărit ceremonia de învestire a lui Barack Obama, ceea ce face ca evenimentul să fie a doua cea mai urmărită inaugurare prezidenţială, după cea a lui Ronald Reagan, care a avut 41,8 milioane de telespectatori, în 1981.
Si cand te gandesti că TVR-ul s-a făcut că nu vede acest eveniment, pe banii noştri, fiind, cred, singura televiziune naţională din Europa care nu a transmis evenimentul anului. Ei au alte preocupări tvr info, tvr cultural, tvr 3...4...5, pana la urmă cantitatea este importanta nu calitatea...cel putin asa par sa gandeasca dinozaurii din Dorobanţi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mda, iata ca unele cugetari antice ne influenteaza si acum. "Panes et circus" s-ar putea numi aceasta ceremonie.

Circus a fost, mai ramane partea cu panes... si aici doare, doare a dracului de tare. Nu prea este.

Multi au speranta, dar speranta nu a hranit niciodata pe nimeni; eu nu am auzit de asa ceva.

In rest, noi sa fim sanatosi, ca promisiuni avem si noi; tocmai au trecut alegerile si, dupa 53 de zile nici macar un buget prapadit nu avem. Nici macar speranta lui.

Revenind la comentariu: nu acuz TVR-ul. Daca suntem sinceri, recunoastem ca 5 maxim 10% din romani au fost pe bune interesati de subiect.

Si cei care au stat conectati pe posturile de stiri, au vizionat doar pentru ca nu aveau altceva de vazut, nu era alta oferta.

Da, cred ca analiza mea e corecta. 5-10% maxim.

Stelian Muscalu spunea...

eu cred ca sunt mai multi romani interesati de subiect ... macar din curiozitate daca nu dintr-o speranta ca Obama ar putea repara ce a stricat Bush