luni, 19 ianuarie 2009

Ionuţ Popescu, consilierul economic al lui Boc


Mă bucur să aud că Ionuţ este cel care-l va consilia economic pe premierul Boc. Am mare încredere în el şi sper să nu ne dezamagească. Nu ştiu cat timp va rămâne acolo fiindcă senzaţia mea este că Ionuţ are o abordare diferită de cea a premierului preşedinte Băsescu. Priviţi doar problema FMI. Acum sper să nu fie consilier doar cu numele.
Ionuţ Popescu economist, jurnalist şi politician român, membru al Partidului Democrat Liberal. Din decembrie 2004 până în august 2005, a fost Ministrul Finanţelor Publice în Guvernul Tăriceanu. Anterior a fost redactor-şef la revista cu profil economic Capital.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ma intreb postul exista sau tocmai l-au inventat sa nu moara nenea asta de foame?

Stelian Muscalu spunea...

orice premier are mai multi consilieri... printre care se afla unul sau chiar mai multi consilieri economici. deci raspunsul este da... portsul exista. Iar nenea asta crede-ma ca nu este muritor de foame :-).

Anonim spunea...

Stiu cine este si cu ce se ocupa, dar niciodata nu strica niste bani in plus, mai ales daca sunt de la stat..."sa fie primit"

Anonim spunea...

Intotdeauna m-am intrebat ce ii mana de la spate pe baietii acestia ? Puterea.

Multi se bucura vazandu-l pe I.P. deja acolo (daca se adevereste ca stirea este exacta).

Dar va spun ca nu o sa faca nimica-nimicuta. Pentru noi ma refer. Ce va face pentru el... asta e treaba lui.

Nu ma credeti ?
Vorbim cand i se termina mandatul.

Si, recunosc, sunt afurisit. Dar m-am plictisit sa ma iau dupa vorbe, indiferent cat de frumoase ar fi. Vreau Fapte. "Fapte" este cuvantul magic al acestor vremuri.

Stelian Muscalu spunea...

darael - daca ar fi prim ministru poate am putea vedea mai multe... dar in functia pe care o are... de dătător cu părerea... s-ar putea sa câştigi un posibil pariu. este greu să cuantifici munca pe care o depune un consiler... eu unul cred in el, dar nu asta este important. Muuuult mai important ar fi s acreada Mr Boc

adimanu spunea...

cuvintul fapte nu va mai exista in dictionarul limbii romane, sau cel mult o sa-l gasim la arhaisme...

Stelian Muscalu spunea...

cred ca esti prea pesimist aditzule

adimanu spunea...

mai mosule,acum se fac 20 de ani de la rev; si toate guvernele care s-au perindat au promis fapte. Si au tot fost la fapte si fapte si fapte ca nu le mai stim nr-ul.De la atitea fapte cred ca si cuvintul in sine si-a schimbat semnificatia iar din cauza asta trebuie o editie noua a dex-lui.
tu ma cunosti,nu m-as caracteriza pesimist dar SATUL da, mult prea SATUL de atitea fapte.
ps
astept cu mare nerabdare noua definitie a cuvintului "fapte"; si sper sa nu gasesc ca e sinonim cu promisiuni pompoase si nerealizate

Anonim spunea...

adimanu - :-) esti incorigibil