luni, 19 ianuarie 2009

Prima victimă cu greutate a crizei economice - Media Galaxy Unirii



După un an dezamăgitor, retailerii de electronice şi electrocasnice intră în 2009 reducând la minimum viteza expansiunii teritoriale şi acceptând, cu resemnare, dar realism, vânzări în scădere şi posibile disponibilizări de personal. Totul, în numele conservării profiturilor.
Dan Ostahie, preşedintele grupului Altex, a declarat că magazinul Media Galaxy Unirii, cel mai mare şi reprezentativ magazin al reţelei de electroretail, va fi închis până la finalul lunii ianuarie. Negocierile pentru închiderea unuia dintre cele două spaţii operate în centrul comercial din centrul oraşului au început în urmă cu mai mult de zece zile. În Unirea Shopping Center retailerul Altex operează un magazin Altex şi un Media Galaxy de 6.000 mp inaugurat în urmă cu doi ani şi jumătate.
Mă întreb ce urmează...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce o sa urmeze ?
Multi o sa descopere cat le este de mare plapuma. Si atat.

Deja cei de la Unirea regreta ca au fost hapsani si au tinut la pret... na, acum au spatiu liber. Si in curand o sa fie puzderie de asemenea locuri.

Poate poate se trezesc si cei din piata imobiliara la realitate si scapam de penibilul tarifelor mai mari decat in Tokio sau Paris.

Nu plang de mila nimanui. De cand lumea e lume, fiecare a avut viata pe care a meritat-o.

Iar noi ca popor, prin viata pe care o ducem, prin alegerile noastre, meritam sa traim cu mult mai rau.

Asa ca "mai raul" o sa vina. Ca ne place sau nu. Este ceva conform Legilor Vietii, este inevitabil.

Singura scapare este Trezirea oamenilor. Dar eu nu pariez nici macar un baut ruginit pe aceasta posibilitate.

Stelian Muscalu spunea...

darael... ti-am mai spus, esti f pesimist. stiu ca tu ma vei contrazice spunandu-mi ca exprimarea corecta este realist :-)