sâmbătă, 28 februarie 2009

Asta este ţara în care trăim

Locuitorii comunei sucevene Marginea, disperati ca autoritatile nu au reusit sa construiasca un pod timp de opt luni, au pus mana de la mana si l-au construit singuri intr-o singura zi. Nu au terminat bine ridicarea podului ca autoritatile i-au amendat si le-au deschis dosar penal pe motiv ca au construit fara autorizatii. Primarul comunei spune ca autoritatile nu au dorit sa ii pedepseasca pe localnici si ca au fost obligate de lege. Intre timp, localnicii din Marginea au mai construit fara autorizatii o sosea si alte doua poduri. Ei spun ca vor incalca legea ori de cate ori statul ii va lasa de izbeliste.

întrebare... ce merită autorităţile din acea zonă?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Un reportaj de ancheta

Anonim spunea...

Sa vedem cum o sa ii pedepseasca cand 10 sau 100 sau 1000 de oameni o sa-i astepte cu furcile.

Ma mir ca primarul acela inca mai locuieste in sat si are tupeu sa iasa pe strada. Eu as fi anuntat ca primarul acela nu mai e binevenit in sat. Si nu cred ca in fiecare zi politia l-ar fi insotit peste tot. Va dati seama ce super ar fi ca un individ sa mearga prin sat, oriunde si fiecare locuitor sa il intrebe: "oare astazi iei bataie sau maine ?"

Nu cred ca rezista 1 luna inainte sa vanda tot si sa plece singur.
Vorba cuiva, nimeni nu este mai iute decat mania oamenilor.

Sper sa apreciati ce om pasnic sunt.

Georgi spunea...

Un-fu***ing-believable!!!

Anonim spunea...

joker - nici macar nu trebuie facuta o ancheta ... totul este la suprafata
dara - ca intotdeauna ai mare dreptate. cred ca baietii din satul ala ar trebui sa se transforme in barbati sa-i arate primarului ca viata e complexa
georgi - se intampla in Ro