marți, 10 februarie 2009

Ştirile meteo de la Realitatea sunt lipsite de bun simţ

...stăteam mai devreme în pat şi apare băiatul ăla de-i spun colegii din regie prostu nostru... Petre Cătălin Fumuru. Şi începe să vorbească despre vereme îşi dă el cu părerea şi despre vremuri şi soseşte momentul să ne spună cum este vremea în Bucureşti.
Acum în Bucureşti e soare, cer senin şi nu mai ştiu cate grade. Întorc repede capul spre geam unde văd că este înnourat şi soare... lipsă. Prin urmare ori cineva şi-a bătut joc de el schimbându-i textul ori ăsta chiar este prostul redacţiei. Fiindcă altă explicaţie nu gasesc, putea să se uite pe geam să vadă cum este vremea.
ps - "prostul nostru" apare dintr-o înregistrare pe care am văzut-o la cârcotaşi. Dintr-o eroare tehnică a intrat pe post ceva de genul uite-l şi pe prostu nostru... comentariu venit din regie chiar ]nainte ca domnul Fumuru să ne aburească cu ştirile meteo. Atunci am crezut că este doar o apereciere răutăcioasă. Astăzi stau şi ma mai gândesc.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Multe lucruri la Realitatea TV sunt fara bun simt

Zuzele spunea...

Ei, domnul de la Antena 3, sunteti un pic cam rautacios cu colegii de la Realitatea! Lasa ca si la Gadea ,aseara, in emisiune canta Margineanu necenzurat :))

Stelian Muscalu spunea...

ei a nu se intelege, prin articolul asta ca cei de la A3 sunt mai prejos. Doamne fereste. Dar daca eu stau mai mult pe Realitatea probabilitatea sa vad mai multe greseli acolo este mai mare. Chestiune logica.

Anonim spunea...

Cei de la A 3 sunt scurti si la obiect. Stii ca nu laud Antena 3, dar aici stau muuuuult mai bine -:))

Anonim spunea...

Otilia, crede-ma ca nu este vina lui Gadea , este a producatorului. -:))

Stelian Muscalu spunea...

Yoda - din pacate si A3 are niste minusuri imednse. dar nu stau eu acum sa vb despre asta. ideea pe scurt A3 are potential mai mare decat cel la care functioneaza acum. din pacate exista unele probleme care o opresc sa functioneze asa cum ar trebui... din pacate

Stelian Muscalu spunea...

eu cred ca mihai ar fi trebuit totusi sa arunce un ochi pe clipul respectiv

Anonim spunea...

Antena 3 are potentialul cel mai tare de a face economii , de a scoate profit si rating. Sunt cei mai buni in asa ceva. Antena 3, din 2005 incoacew, foloseste acelasi studio pentru toate emisiunile si e pe locul 6 ra rating, demna de invidiat. Da, sta proooossstt la multe capitole, asa este.

Creti-Nitza spunea...

Bai nene, eu nu am rabdare sa ma uit la o rubrica meteo, mi se pare absolut inutila. Oricum nu prea se pupa ce zic ei si ce se intampla, asa ca sa ma scuteasca cu norii si gradele lor si mai ales de prostii nostri :-P Fara nicio referire la ”multumesc Nelu” spus nazal

Stelian Muscalu spunea...

frate cand ai 40 de grade temperatura si faci ochii ca broasca in fata tv-ului incepi sa te mai uiti si la meteo :-)

Anonim spunea...

@Creti-nita: poate te aude Daniela Crudu ca stii ca ea e prezentatoare profesionista de meteo, sa vezi ce ti-o iei -:))

Anonim spunea...

dati-mi si mie niste bloguri ale alora care injura antenele, vreau sa fac comparatie...hai mai baieti ce dracu' ...sunteti colegi

Stelian Muscalu spunea...

joker - ca sa fie clar. cei de la realitatea imi sunt colegi de breasla si ii apreciez. blogul asta, dupa cum cred ca ai vazut, nu este unul facut ca sa-i injure pe cei de la RTV. numai ca atunci cand vad o greseala flagranta nu pot sa nu ma leg de ea... fie ca e vorba de RTV, TVR, B1TV, PROTV, A1 sau A3.

Anonim spunea...

Ok,nu ma intelege gresit, nu te acuz pe tine pesonal, dar vad ca se poarta de ceva vreme o modalitate de sustinere a propriului trust prin injurarea celuilalt
Acum am inteles , sorry