joi, 5 martie 2009

Aştept impozitul pe aer

Telefoanele mobile, sistemele GPS, armele de vanatoare, iPhone-urile, brichetele, ceasurile sau revistele pentru adulti sunt pe lista produselor pe care Finantele se gandesc sa le accizeze pentru a creste veniturile la bugetul de stat intr-o perioada de criza, potrivit unui document de lucru al ministerului de resort, obtinut de Business Standard, ce contine o parte dintre propunerile de modificare a Codului Fiscal.

vă daţi seama că disperarea micului Boc este direct proporţională cu incompetenţa lui Pogea? Eu ştiţi ce nu înţeleg... de ce oamenii ăştia nu se dau un pas în spate, să recunoască faptul că sunt depăşiţi şi să lase frate nişte oameni care se pricep la bugete, cifre, taxe şi impozite. Dacă nu vor face pasul ăasta mă aştept să plătesc o taxă pe m cub de aer respirat.

2 comentarii:

Darael spunea...

Mai tii minte acea postare cu nivelul de competenta a fiecaruia ?
Ca este necesar ca fiecare sa isi recunoasca limitele ?

De asta e vorba.
Dar cand intreaga existenta e bazata pe minciuna, ajungi sa crezi in propriile minciuni. Iar rezultatele nu pot sa fie decat dezastuoase.

Oricum, mai rau decat atat, daca se poate spune asa ceva, este ca acesti boci mici se cred mantuitori ai romanilor, si ca sunt unici detinatori ai adevarului.

E inspaimantator.

Anonim spunea...

exact la acea postare m-am gandit cand am scris povestea asta