joi, 12 martie 2009

Bancherii noştri cei de toate zilele



... astăzi am avut de făcut un drum la bancă. Alpha Bank Theodor Pallady - aceeaşi agenţie despre care v-am mai vorbit. Intru şi sunt întâmpinat de o mulţime de oameni care stăteau ca boabele de fasole într-o păstaie. Din 4 ghişee era doar 1 funcţional. Mă uit la oameni. Toţi aveau în mână bani. Prin urmare stăteau la o coadă fantastică pentru plata facturilor sau chiar a ratelor la bancă. Nu ar fi fost normal ca banca să-şi deschidă toate cele 4 birouri ca să le ia banii clienţilor? Fiindcă iată, deşi este criză românul este conştincios şi merge cu regularitate la bancă mai abitir decât la biserică. De cealaltă parte bancherii sunt cel puţin neserioşi ca să nu spun de-a dreptul nesimţiţi. Cum să-ţi tratezi clientul cu atâta indiferenţă într-o perioadă economică atât de delicată. Îi înţelegeam când dădeau cu flit când erau pe val, dar acum când sunt într-un mare kkt ar trebuie să ne întâmpine cu covorul roşu ori de câte ori mergem să le dăm bani. Din păcate acum realizăm, prea târziu, că nu oricine poate face meseria asta.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca nu tine de perioada economica, ci de cat de bine cresscut si cat de bine instruit esti in lurul cu clientul. Nesimtitul nu are frontiere, nu e conditionat de crize economice e nesimtit si punct

Stelian Muscalu spunea...

din pacate tind sa-ti dau dreptate. desi ar fi o chestie de adaptare la conditiile pietei. dar probabil ca nesimtitul nu vrea sa-si incalce principiile :-))

Anonim spunea...

Bine, da' cine e Alpha Bank?
Am scris pe blogul meu si nu am pretentii de la CEC Bank, dar despre Alpha nu stiu prea multe!
Ar trebui sa avem pretentii sau sunt un fel de Dacia Felix, Banca Religiilor samd?
Ca daca da, se explica!

Stelian Muscalu spunea...

ei au pretentii mult mai mari decat crezi tu. de fapt au si avut o evolutie foarte buna pe piata. banca este detinuta de niste greci... mai departe, cred ca bunul simt nu ar trebui sa lipseasca din nicio institutie bancara indifierent de marimea ei sau de nationalitatea patronatului

Anonim spunea...

Ehehe, ce stii tu. Ca sa fie oameni la toate 4 ghiseele inseamna sa mai plateasca inca 3 salarii, care nu-s mici deloc. Asa mai bine sta romanu' la coada, ca-i pe banii si pe impul lui.