miercuri, 11 martie 2009

Boc e chiar idiot

E o dezbatere despre un pretins razboi intre Bucuresti si Cluj declansat de echipa lui Emil Boc. Exista sau nu? Clujenii reclama ca sudistii nu-i inghit pe ardeleni, ca ar vrea ca ei sa ocupe singuri functii in stat, ca l-au atacat pe Emil Boc in primul rind pentru ca este ardelean. Gazetari din presa centrala, dar si politicieni, il critica pe seful Guvernului ca si-a adus o intreaga echipa din Cluj, dar mai ales ca si-a angajat nepoate, soferi si tineri fara expertiza, fosti colaboratori de la Primarie.

domne dar eu chiar ii apreciez pe ardeleni şi in mod special pe clujeni. Sotia mea este din cluj si este cea mai frumoasa si desteapta... dar iata ca nu face parte din echipa lui boc. Tocmai asta este problema. boc a adus din cluj toti penalii, fiindca nu se poate pădure fara uscaturi, sau toate rudele... mai mult sau mai putin competenti. Asta nu reuseste boc sa inteleaga... nu are nimeni nimic cu ardeleni... insa toti avem ceva cu incompetenti... cap de lista BOC

8 comentarii:

Anonim spunea...

Mai da-i in gatul mamelor de jegosi, mincinosi si hidosi, can vb de politica sau ma uit la ei ma ia durerea de stomac, sa fie de ras si de bataie de joc. Emil Boc este si prost, si retard, si urat cu spume, si balos, si libidinos si lista continua.

Anonim spunea...

Aveai vreo urma de indoiala ca nu ar fi?:))

Stelian Muscalu spunea...

pai mai baieti in conditile astea... vai de capul nostru

Coana Zoitzica spunea...

mi se pare mie sau ai pus tunurile pe boc-anit? ma gandesc ca pentru a realiza ca e inconjurat de incompetenti, ar trebui sa aiba ceva intre urechi, nu numai palmele de la baselu.

Stelian Muscalu spunea...

mai are ceva intre urechi tot d ela baselu... nu uita ca si gura este intre urechi :-))

Anonim spunea...

@Un Om
Traiesc cu impresia ca baietii aia in frunte Boc, au ajuns acolo si isi pun intebarea prosteasca " si eu ce fac acum?". Cred ca nu au nici cea mai vaga idee de cum se conduce. Totul e la plesneala. Daca iese bine daca nu..asta e. Trecem peste aspectul, de altfel important ca baietii aia acolo sunt veniti in primul rand la ciordeala

Darael spunea...

Subiectul este unul amuzant.
Pentru ca NU exista.

Sa va explic: problema nu este cu clujenii. Problema este cu bocii. Si daca bocii erau din Bucuresti, discutia era identica.

Acum se transfera o impresie de la un grup mic, usor de atacat asupra unui grup mare, ambiguu, de neatins... simpla problema de pisalogie sociala.

Rezultatul ? Este evident: in loc ca oamenii sa mearga la guvern sa arunce cu oua direct in cei care merita acest lucru, aceiasi oameni vor sta acasa si o sa inghita orice - cine poate sa mearga sa dea in toti clujenii ?

Nu e distractiv ?

Sa va mai spun ce ma distreaza / amuza pe mine. Cum a decazut poporul roman ! Asta ma distreaza.

Acum 200 de ani, daca Boc facea ce face acum, tatal lui (nu altcineva) l-ar fi luat si i-ar fi tras doua scatoalce sa ii vina mintea la cap si sa nu il faca de ras "asa te-am crescut eu, fara rusine mai ?"

Dar astazi, familia lui e mandra de el. Normal, doar i-a facut "domni" pe toti.

Stelian Muscalu spunea...

dupa o lunga absenta Darael revine si evident ne uimeste cu intelepciunea lui. multumesc Dara