vineri, 20 martie 2009

Criza financiară şi dezvoltatorii imobiliari

toată lumea vorbeşte despre criză şi mai ales despre cum o să ieşim cu toţii faliţi din ea. Pro-ul în nemărginita-i panică semănată în rândul populaţiei a difuzat un reportaj la Romania te iubesc despre santierele care s-au inchis. Practic nu mai exista dezvoltator care sa lucreze... spuneau ei. Doamnelor si domnilor vin iarasi să le dau peste nas deontologilor de la Pro tv... în Romania se lucrează. Chiar daca pare incredibil este adevarat. Iata ce email am primit de la dezvoltatorul cartierului in care sper sa ma mut ceva mai devreme decat era preconizat.


"

Stimate client,

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca termenul de finalizare al intregului complex rezidential “Rasarit de Soare” a fost devansat cu 9 luni de zile, urmand a se finaliza in totalitate in data de 30 Septembrie 2009. In acest sens va vom contacta in timp util pentru a putea incepe procesul de predare-primire a apartamentelor contractate de dumneavoastra.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la sediul sau showroom-ul nostru.

Echipa Conarg Real Estate"

da, nu este o iluzie, vorbim exact despre acelaşi dezvoltator despr ecare echipa de la PRO tv spunea că şi-a inchis santierele. Ei ramane atat de actuala zicala... cu televizorul ati mintit poporul. Dragi colegi imi pare rau ca trebuie sa va dezamagesc si sa va atrag atentia asupra profesionalismului cel putin discutabil.


4 comentarii:

Georgi spunea...

bravo!ma bucur pt tine!!

Stelian Muscalu spunea...

iti dai seama ce ne-am bucurat si noi

Georgi spunea...

;)

Anonim spunea...

si eu ma bucur tare mult pentru voi si abia astept petrecerea de casa noua. Dar nu pot impartasi aceeasi idee cu tine si anume ca, dezvoltatorii nu inchid (abandoneaza) santierele. Haloooo este criza, fie ca vrei sau nu sa crezi, prea multe santiere au fost inchise si foarte multi oameni au fost disponibilizati.