sâmbătă, 14 martie 2009

Elena Băsescu sau acest templu al prostiei

Elena Basescu considera ca articolul Associated Press referitor la posibila sa candidatura in alegerile europene este "defaimator atat la adresa persoanei sale, cat si la adresa tatalui sau, presedintele Romaniei, Traian Basescu" si cere AP un drept la replica, relateaza Mediafax.
Elena Basescu apreciaza ca, prin expunerea de care a beneficiat articolul Associated Press in presa mondiala, "a fost lezata nedrept imaginea Romaniei", precizeaza PD-L, intr-un comunicat de presa.

eu nu înţeleg, sau nu mai înţeleg nimic. de ce nu baga pipiţa asta capul în pamânt ca struţul şi să nu-l mai scoată de acolo decât după alegerile europarlamentare? de ce vrea să pună reflectoarele pe ea? nu-i este teamă că în momentul în care i se va da dreptul la replică se va face de râs... şi nu numai pe ea ci şi amărâta asta de ţară? nu-i este teamă pentru că am senzaţia că nu realizează cât este de proastă.
...unde punem că acest articol este scris de PD-l nu de EB... nu ar fi fost în stare să scrie atâtea cuvinte într-o singură zi

5 comentarii:

Georgi spunea...

templu e un cuvant prea frumos!spune-i "hazna a prostiei"

Anonim spunea...

Stelian, tupeul "fetei lu' tata" e de neimaginat, , e fata "jucatorului" perdant, ai pretentii la una care se cearta cu toate pitipoancele in cluburile de fitze?

Stelian Muscalu spunea...

georgi-hazna buna sugestia
yoda - pai chiar ea este definita pitipoancei. proasta cat cuprinde... si cu fite direct proportionale cu prostia

Anonim spunea...

E o vorba daca esti prost macar aduna in jurul tau oameni destepti

Darael spunea...

Proverbul zilei:
"Prosul nu e prost destul daca nu e si fudul".

Cine a scris acel comunicat (banuiesc ca nu tovarasa Base) e doar un politruc responsabil cu analingusul de partid.

Comentariu suplimentar. Din nefericire aceasta domnisoara e pe pozitii eligibile - a avut grija tac'su - asa ca poporul roman o sa o plateasca sa se expuna prin strainataturi.... nu e frumoasa si romantiva tara asta ?

Plecati de aici daca aveti o sansa, cat de mica !