luni, 16 martie 2009

Nu ma las! Planeta trebuie salvată

dacă nu pot face mare lucru cu reportajele pe care le realizez măcar încerc să-i ajut pe alţi. iniţiativele lor ar putea avea succese mai mari :-)



Pe 28 martie avem Earth Hour, adica se stinge lumina pentru o ora pe tot globul. S-a intamplat si anul trecut, iar atunci economia de energie electrica la nivelul Electrica Muntenia Sud a fost de aprox 10%... poate dublăm procentul anul ăsta.

9 comentarii:

Dili spunea...

Cred ca Piata Constitutiei va fi plina. Iar cei cu copii la purtator vor putea beneficia de o petrecere pe intuneric pe cinste :-). Bravo!

Darael spunea...

O initiativa buna, dar departe de rezolvarea problemei.

Rezolvarea nu sta in reducerea consumului si renuntatea la un grad mai mare sau mai mic de confort (chiar daca aceasta renuntare e invelita frumos si prezentata cu funda rosie).

Rezolvarea e simpla: impaduriri + accesul la energie produsa prin tehnici alternative.

Dupa cum vedem cu ochiul liber, fara a fi mari savanti sau clarvadzatori, nimeni nu se ocupa de rezolvarea reala.

Stelian Muscalu spunea...

asa este dara insa chestiunea cu pricina este menita sa constientizeze problemele prin care trecem... nu sa le rezolve. odata constientizate cred ca ne putem gandi si la rezolvare

dili - o petrecere este tot timpul bine venita :-)

Darael spunea...

Si unde spuneati ca faceti cheful ? Doar nu pe strada. Cu "incalzirea" asta globala pe strada o sa dardaim la un ceai fierbinte.

Stelian Muscalu spunea...

ba Dara chiar pe strada... si vremea sa anunta frumoasa :-)

Georgi spunea...

super misto!

Anonim spunea...

Interesant.
O ora ma duc in IOR pe banca. Sper sa nu uit :))

Coana Zoitzica spunea...

banuiesc ca ai auzit de copacul de hartie si nu trebuie sa mai spun cu ce se ocupa. din luna decembrie discutam cu ei sa vina sa ridice hartia. ghici raspunsul lor. sa o ducem noi la punctele de colectare, ca ei nu prea au cum sa vina sa o ia :))
jenant cand initiativele bune se lovesc de nepasarea unora si birocratia altora.

giuly spunea...

good !