joi, 5 martie 2009

Robert Turcescu şi afacerile cu PDL


vorbeam astăzi cu un prieten care a hotarât după o lungă perioadă de jurnalism să ia viaţa în piept pornind propria afacere. nu am să dau nume lesne de înţeles de ce... oricum nu ar avea nicio importanţă. vorbind azi cu el şi întrebându-l cum îi merge cu mult prea trâmbiţata criză mi-a povestit un aspect extrem de interesant. omul face PR pentru marile companii, însă acum apropiindu-se alegerile europarlamentare, s-a gândit că-şi poate extinde business-ul, conjunctural, şi spre cei care visează să ajungă în Parlamentul European. Apelând la cunoştinţele pe care le avea din perioada jurnalistică a bătut palma pe cateva contracte. Spun a bătut palma fără a semna încă nimic. În momentul în care s-a apropiat perioada în care înţelegerea trebuia parafată primeşte un telefon de la un f bun prieten PD-l ist care-i spune că, din pacate, toată înţelegerea pică fiindcă există o directivă în partid care spune că toată activitatea de PR şi promovare se va face prin firmele lui Robert Turcescu. O ce surpriză. Aşa am aflat de exemplu că în 2007 domnul Turcescu a avut un profit de 1 mil de euro. Nu vreau să mă gândesc ce s-a întâmplat în 2008 că vorba aceea a fost an electoral. În general profitul se dublează.
Bun, foarte bine, intreprinzătorii trebuie apreciaţi şi aplaudaţi. Stau şi mă întreb însă cum se pupă statutul de moderator tv POLITIC cu contractele POLITICE pe care le încheie cu PD-l-ul. Ori ştim că în lumea asta nimic nu este gratis. Aşa că-mi şi imaginez persoana care a dat directiva în partid sa se apeleze doar la o anumită firmă pt PR şi promovare sunându-l pe Turcescu şi evident comandând cine intră pe post... când, cum şi ce va fi întrebat. Trist dar cam aşa se fac bani în Ro. Ce păcat. Mă simt dezamagit şi oarecum trădat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cum zice Ciutacu ?..NBC

Darael spunea...

1 milion anual, atata valoreaza Turcescu ? Hm, se vinde ieftin. Dar si daca s-ar vinde scump, tot VANZARE se numeste.

Dar mai trist decat orice este faptul ca nici nu intelege ca s-a VANDUT.
Si-a dat statutul de fiinta libera pe statutul de marfa. Si nu e singurul care a facut asa ceva.

Ispita banului, ispita puterii.. e dulce, dulce de tot. Dar mai devreme sau mai tarziu tot va sta in genunchi pupand mana care l-a hranit.

Iar a doua zi, se va uita in oglinda, vrand nevrand.

Darael spunea...

Am uitat ceva important.
NU eu am sa il judec.

El singur, el, R. Turcescu se va judeca. Si Viata il va judeca exact pentru ceea ce a facut.

Pe bune, nu as da 1 secunda din viata mea pentru toate milioanele lui.

Stelian Muscalu spunea...

te invidiez..daca ar fi sa negociez doar 1 secunda :-)))m-as mai gandi