marți, 31 martie 2009

Ziua bloggerilor bucureşteni

Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti si Asociatia Consumatorior de Media , organizează prima ediţie a „Zilei Bloggerilor Bucureşteni”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 30 mai, între orele 11.00 – 19.00 şi va fi urmat de un after party grandios. Locul acestui maraton de blogging va fi celebra locaţie „Preoteasa” (pentru neiniţiaţi, Casa de Cultură a Studenţilor din Calea Plevnei). Proiectul ZBB are (şi) o explicaţie. Anul acesta se împlinesc 550 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Bucureşti. Comunitatea bloggerilor bucureşteni(mare cât Casa Poporului) are acum ocazia să-şi arate forzza. Aşa că băieţii s-au gândit la un festival de blogging.

aici puteti să vă înscrieţi la mirobolantul eveniment.


4 comentarii:

malina spunea...

vai cat de tareeeee!!!
nu te-ar tenta sa faci o demonstratie despre ecologie?

Stelian Muscalu spunea...

unde...in cadrul evenimentului?

malina spunea...

am citit blogul lor. daca te inscrii iti dau ei un spatiu in preoteasa in care sa ti faci programul dupa bunul tau plac.

''FIECARE BLOGGER SĂ-ŞI ADUCĂ DE ACASĂ OBIECTELE PREFERATE.excursioniştii cu corturile în spate, publicitarii cu afişele în mape, ecologiştii cu baloane verzi, web-designerii cu laptopul sub braţ...''

e f interesanta ideea lor

Dili spunea...

Aaa, daca vine si eba cu strutul de zgarda nu poti rata evenimentul :P
Serios, va fi fain, eu zic ca merita sa mergi fie si numai pentru spectacol.