joi, 23 aprilie 2009

Ne-am făcut de cacao şi în Parlamentul European


Majoritatea europarlamentarilor trimişi de România în PE au punctaje slabe atât pentru activitate, cât şi pentru prezenţă, cel mai bine clasat român fiind pe locul 90 din 920, Silvia-Adriana Ţicău (PSD), iar cel mai slab fiind pe 916, Titus Corlăţean (PSD), potrivit unui clasament publicat miercuri. Autorul clasamentului, Flavien Deltort, este un fost asistent al europarlamentarului liberal italian Marco Cappato şi analiza sa, publicată pe site-ul www.parlorama.eu, se bazează pe date obţinute din evidenţele oficiale ale Parlamentului European, luându-i în calcul pe toţi cei 921 de eurodeputaţi care s-au perindat în cursul actualei legislaturi. Actualul Parlament European, ales în 2004, are în prezent 785 de membri. Datele se opresc la 31 decembrie 2008, precizează autorul clasamentului.

Şi-au bagat picioarele. In fond indiferent de locul pe care-l ocupa salariu de 7000 de euro tot il primesc ... pai si atunci de ce sa se mai streseze? ca să îmbătrânească prematur? ia să vedem cum ar fi, şi ce locuri ar ocupa aceşti indivizi dacă ar fi plătiţi functie de activitatea din PE.

3 comentarii:

adi spunea...

de ce nu ma mir?

nina spunea...

Am citit si eu articolul despre asta. Nu inteleg ce fac ei acolo de fapt? Se ocupa cu ceva, sau doar se duc ca la scoala cu temele nefacute si stau ascunsi cuminti in banca, poate nu-i vede nimeni nici azi si nu-i intreaba de nimic.

Stelian Muscalu spunea...

nina - cam asa. si din cand in cand voteaza functie de cum le dicteaza partidul. cam atat. toate astea pentru modica suma de 7000 de euro + diurna