luni, 18 mai 2009

Terminatorul sau Nemuritorul?

Povestea începe in 1984, aşa



Continua in 91 asa



Fără nicio diferentă intre 1 si 2... sau poate ar fi una. Arnolrd trece din gaşca băiţilor răi în gaşca băieţilor buni. In rest totul copiat la indigo. Efecte speciale, multe explozii, ceva povesti de dragoste penibile, şi în final un erou care salvează lumea. Bun şi ăsta a inregistrat un oarecare succes... asa ca oamenii s-au gandit ca nu ar fi rau sa avem si un Terminator 3. Care arata asa



stiu ca este usor penibil fiindca avem aceeasi poveste, acelasi personaje, acelasi scenariu, aceleasi efecte, absolut nimic nou. Si cu toate astea si partea a 3 -a a avut succes. Asa ca va vine sa credeti sau nu peste 3 zile o sa avem parte de, ati ghicit, partea a 4-a din Terminator care va arata asa



dap, copy paste. Eu chiar propun să-i schimbam denumirea din Terminatorul in NEMURITORUL. Stau si ma gandesc cum o sa arate filmul asta peste vreo 30 de ani. asta inseamna ca Terminator 7 sau 8 depinde cat or sa fie astia de prolifici. Si o sa stau sa ma uit cu nepotii explicandu-le eu cum o sa se desfasoare actiunea de la un capat la altul... fiindca da ,... eu nu cerd in vreo schimbare de scenariu de acum in 30 de ani.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Fara dom' guvernator nu mai are nici un farmec

Dili spunea...

o sa-l cloneze ca sa nu le moara brandul. Ar fi interesant de observat evolutia design-ului ochelarilor de soare vs ochiu' rosu.

Stelian Muscalu spunea...

joker - vorba lu' dili ... o sa-l cloneze

dili - pai e singura chestie care evolueza in filmul asta

Darael spunea...

Inca o porcarie de film.
Cred ca imbatranesc - se pare ca nu mai suport nimic ce contine (chiar o infima cantitate de) rahat.

Stelian Muscalu spunea...

dara - problema e ca filmul asta are o tona de rahat si nu doar o cantitate infima :-))

Good girl spunea...

Unii chiar nu stiu sa se opreasca, bai nene! Primele doua parti, ok. Pe urma insa, vorba ta: copy/paste.
Singurul film cu 'jda continuari reusite - din punctul meu de vedere, desigur - este Cosmar pe Elm Street, cu Freddy Kruger, daca va mai amintit. Bine, ca l-au stricat si p'asta acum vreo cinci ani cred, cu Freddy vs Jason.
Ce ziceti, ca bat campii in mod festiv? E de la oboseala... :)

Stelian Muscalu spunea...

GG - aia Freddy vs Jason a fost de-a dreptul penibila