luni, 18 mai 2009

EBA, adevăr şi minciună

găsiţi cele 1000 de diferenţe din fotografiile de mai jos


8 comentarii:

Darael spunea...

Diferenta poarta numele de photoshop ;) ?

Dili spunea...

Ca reprezentant al aceluiasi sex, va comunic, domnule Stelian, ca sunteti rau, ca si colegul antescriitor. Lumina este cea care ne joaca feste, lumina, doar ea, face dintr-un fotograf un artist si dintr-o diva o bestie buboasa. Ce stiti voi cum e sa stati la cosmetizat dimineata sau sa ranjiti continuu la paparazzi pe care va faceti ca nu-i vedeti... ofofof.

malina spunea...

=))))
a doua poza este eba la 20 ani iar prima la 70, nu? :))))

Stelian Muscalu spunea...

dara - cred ca ala este doar unul dintre softurile folosite. la ce diferenta este intre cele 2 fotografii... este posibil sa se fi folosit un mixt de softuri photo:-))

dili - ... si lumina :-))

malina - back to the future

Good girl spunea...

Asa cum am mai spus, eroarea genetica din pozele prezentate, se poate prelucra in toate felurile cunoscute. Inutil! E combinatia perfecta: urata cu patima si proasta facuta gramada.
Si nu, nu sunt rea. Constat!

organu spunea...

rautati. oameni rai.
mai lasati si graficienii sa manance o paine.
in afara exista o adevarata industrie a retouchingului, iar o gramada de vedete nu accepta publicarea unor poze fara a fi retusate. singura problema pe care o vad in practica aceasta, este promovarea unui stil de viata care in realitate nu exista. dupa cate stiu eu nu merge sa iesi cu photoshopul pe fata.

Stelian Muscalu spunea...

GG - cum le spui tu ca un om mare

organu - dap, asa cum spuneam si eu e vb de un mix de softuri. e prea urata sa o poti retusa cu unul singur :-))

Dan spunea...

eu nu inteleg ce aveti cu saraca fata .. are ambitii si a avut cum sa si le urmareasca - daca erati in situatia ei ati fi facut la fel...
intrebarea asta adevar si minciuna cam trebuie pusa la 90% dintre fete - care e diferenta intre cum arati cand te trezesti si cum arati dupa un kil de machiaj ... get over it!