vineri, 29 mai 2009

EBA LA MISHTO


Supranumita "candidata Barbie", Elena Basescu va intra probabil in Parlamentul European desi s-a retras din PDL-ul construit de tatal sau dupa ce a fost acuzata de nepotism si incompetenta, scrie cotidianul austriac Der Standard.
Dupa ce a fost prezentata printre candidatii excentrici de presa germana si franceza, EBA este acum luata in colimatorul cotidianului austriac, care-i dedica un intreg articol. Pe langa buzele ei pline, parul lins si machiajul abundent, precum si noptile petrecute prin cluburi, Der Standard, citat de NewsIn, aminteste si de relatia Elenei cu Andrei Hrebenciuc, "fiul unui rival politic al tatalui ei" si de faptul ca si-ar fi "cosmetizat" CV-ul sustinand ca a studiat doi ani in SUA si ar fi obtinut o diploma acolo.
Acuzata de nepotism cand a fost aleasa secretar general al organizatiei de tineret PDL, EBA a dus si la pierderea Alinei Mungiu Pippidi, care a refuzat sa participe pe lista PDL la europarlamentare din cauza ei, scrie cotidianul austriac.
"Controverse starneste si angajarea Elenei Basescu la firma Luxten, care in 1997, cand tatal ei era ministru al transporturilor, a castigat un contract pe 15 ani pentru iluminatul stradal al Bucurestiului. Conform propriilor declaratii, ea castiga acolo 1.800 de euro lunar pentru patru ore pe zi in care introduce "niste date" in computer - aproximativ de zece ori mai mult decat ar primi cineva cu un alt nume de familie", comenteaza Der Standard.
Poza din copilarie ce apare pe blogul EBA, in care Traian Basescu o duce pe umeri, este de asemenea amintita in acest context. Cotidianul austriac mentioneaza campania Academiei Catavencu de strangere de semnaturi pentru EBA, alegatorii putand semna "din prostie", "la misto", "de frica lui tata" sau cu argumentul "de ce nu".


si uita asa intra numele Băsescu in istoria neagră a Ro. Familia care a făcut de râs România. Sau o alta abordare ar suna asa - un tată beţiv şi afemeiat care a ţinut frâiele României timp de 5 ani, perioadă în care şi-a trimis plodul agramat în PE... bulversând clasa politică europeană

5 comentarii:

Dili spunea...

la cum bulbucaie media romaneasca de EBA, au avut si destula apa la moara :P

nina spunea...

Asta am semanat asta adunam mai Stelian. La ce s-ar fi asteptat Romania.

Stelian Muscalu spunea...

dili - presa scrie despre despre oamenii care fac spectacolo... indiferent daca spectacolul este de calitate sau nu

nina - trist dar adevarat

Anonim spunea...

Ne-am facut-o cu mana noastra, sau ma rog cel putin aia care l-au votat pe base

good girl spunea...

imi vine sa ma pup ca n-am votat cu popeye marinarul!
s-au facut de maro intr-un mare fel, tipic pentru familia prezidentiala, ar trebui sa-i punem cu botul pe labe pe nemernicii astia. saptamana viitoare ar putea fi inceputul.