sâmbătă, 13 iunie 2009

1/zi - O proastă



pe fotografia asta o chema - O PROASTĂ. Si acum povestea. Mai ales ca Vlad spunea ca fiecare fotografie trebuie sa fie parte a unei povesti.
Eu stau şi ma intreb de ce oare in fiecare loc aglomerat, in fiecare grup trebuie sa se gaseasca un prost sau, ca in cazul de fata, o proasta, care trebuie sa ducă teribilismul infantil, specific perioadei pubertatii... pe culmile vulcanilor noroiosi. Am tinut obiectivul pe ea cu speranta ca am sa o surprind rupandu-si gatul. Nu a fost sa fie... pana la urma, dupa tipete, zbierete, si vaicareli, a reusit sa coboare in siguranta.

Un comentariu:

Georgi spunea...

HAHAHAHA!!! hai ca m-ai facut sa rad!!! chiar vroiai sa o vezi rupandu-si gatul? HAHAHAHA!!!Da, asa e, intotdeauna se gaseste un prost sa faca faze d'astea. Chiar nu stiu de ce. Probabil asta e raspunsul:sunt prosti si raspund unui instinct avatar, acela de a-si "devedi superioaritatea", de a-si revendica locul in capul tribului. HAHAHAHA!!Este una dintre putinele dati cand prostia cuiva ma amuza, de cele mai multe ori ma enerveaza la culme!!!!