joi, 4 iunie 2009

IPOCRIZIE DE BANCHER

Profitul obtinut de BRD-SocGen din acordarea de credite ipotecare prin programul "Prima Casa" va fi "foarte marginal", in conditiile in care costurile de finantare sunt in continuare ridicate, declara presedintele BRD, Patrick Gelin, citat de NewsIn. "Trebuie sa fim realisti. Facem un efort pentru ca este vorba despre un program social, insa marja noastra este redusa, iar profitul va fi marginal, foarte marginal pentru acest segment de credite", a explicat seful BRD.

chiar acum scriu un reportaj despre tirania bancherilor din Romania. Despre cum iti poate creste o rata lunara peste noapte de la 30 de milioane la 50 de milioane... fiindca de esti la mana bancherilor. Despre cum te pot executa silit in caz de neplata a creditului ipotecar. Despre mafia samsarilor de case care a fost mana in mana cu acesti indivizi dubiosi care si-au umflat buzunarele pe spatele nostru... despre acesti indivizi care au puterea sa ne minta-n fata ... evident cu zambetul pe buze.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca o sa fim destepti, acum cand sistemul bancar e cam in impas, poate vom reusi sa ne negociem contractele.

Stelian Muscalu spunea...

joker - sunt sceptic. fiindca bancherii sunt niste camatari cu acte in regula... iar cu camatarii nu se prea poate negocia

Anonim spunea...

Daca produsul nu ti se prea vinde...nu ai incotro. E treaba cu cererea si oferta