vineri, 26 iunie 2009

Medicii care l-au tratat pe Michael Jackson, criminali sarlatani care au profitat de ipohondria acestuia



hotnwes "Tarak Ben Ammar, prieten si ex-manager al lui Michael Jackson, i-a calificat vineri drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat de faptul ca regele muzicii pop era "ipohondru" si "l-au indopat cu medicamente", relateaza AFP, citand o declaratie pentru radioul francez Europe 1.
"Este evident ca cei care au fost criminali in aceasta afacere sunt medicii care l-au ingrijit de-a lungul carierei, care i-au distrus fata, care i-au dat medicamente pentru a-l scapa de durere", a declarat Tarak Ben Ammar, producator de cinema si om de afaceri tunisian.
"Nu mai putea sa doarma si lua somnifere. Era ipohondru si nu vom sti niciodata daca era intr-adevar bolnav, pentru ca era inconjurat de medici care traiau din aceasta maladie, care il facturau cu mii si mii de dolari pentru medicamente, pentru vitamine...", a continuat Ammar, care a fost managerul cantaretului in turneul mondial efectuat la sfarsitul anilor '90.
El sustine ca Michael Jackson a murit "in urma unei crize cardiace, pentru ca lua tot felul de medicamente", dar a precizat ca nu l-a vazut niciodata drogandu-se pe starul pop.
"Manca foarte prost, nu a avut niciodata o viata foarte sanatoasa, nu putea sa faca sport. Toate acestea ar fi avut aceleasi consecinte asupra oricarei fiinte umane", a concluzionat el. "

2 comentarii:

Dili spunea...

Fiindca, in cazul starurilor, prietenii sunt rari si obiectivitatea le e obstructionata, astfel de doctori pot cauza tragedii. Daca asa a fost, e foarte foarte trist si ar explica involutia fizica a lui Michael. Ce ma mira insa e lipsa de corecta judecata a sa... Dumnezeu sa-l odihneasca.

Anonim spunea...

Si ala daca ii era asa prieten ii deschidea ochi. E usor sa arunci cu noroi