miercuri, 17 iunie 2009

Trageri bisăptămânale la 6 din 49. E foame de bani, e foame de bani

Extrageri la Loto 6/49 si Noroc de doua ori pe saptamana, joia si duminica. Loteria Romana va organiza, din 2 iulie, trageri bisaptamanale, din dorinta de a se alinia modelului altor loterii de stat din Europa, care organizeaza trageri bisaptamanale pentru jocurile de tip loto, a anuntat miercuri compania.



Familia vicepremierului şi ministrului de Interne, Dan Nica, se dovedeşte a fi deosebit de norocoasă. Cel puţin aşa rezultă din declaraţia de avere depusă de Nica pentru anul 2008. Din acel document aflăm că dincolo de sumele importante câştigate de Dan Nica din activitatea de deputat şi vicepremier, soţia sa a îmbunătăţit substanţial veniturile familiei reuşind să câştige la loto nu mai puţin de 20.000 de lei noi.

...ce coincidenţă

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pai sa mai bage niste bani la bugetul loteriei ca vorba aia de lungit o lungesc cu biletul castigator cu lunile.
Cred ca ar trebui sa ia in calcul niste date statistice care spun ca la noi biletul este apropae cel mai scump din UE, media fiind de 50 eurocenti/bilet si sa mai stie domnii de la loterie ca fondurile de castiguri acolo sunt mult mai mari datorita
1 Unui numar mai mare de jucatori
2 raportului dintre incasari si fondul de castiguri(la noi 60 % intra in visteria loteriei si doar 40% e fond de castiguri)

Stelian Muscalu spunea...

joker - loteria este o modalitate de a scoate banii de la populatie fara a baga noi impozite. Bocii si-au dat seama si au trecut la treaba. acum loteria este institutia care o sa plateasca salariile bugetarilor in lunile de criza :-))

nina spunea...

Hihih, eu fac crize de cate ori sotul meu cumpara bilet la loto. El imi spune linistit: " Nu vezi ca tara e in criza, sa contribuim si noi cat putem, la refacerea bugetului."

stelian spunea...

nina - sotul tau chiar este spiritual :-)

eSorin spunea...

propun sa dam dovada de solidaritate si sa cumparam,toti,noi cei care am mai ramas in tara asta minunata si nu am plecat la cules de capsuni cate un bilet sau mai multe la loto ca sa refacem bugetul tarii ca sa contribuim la refacerea bugetului