marți, 4 august 2009

Incredibilul guvern Boc

Romania are o institutie care se va ocupa de schimbarea vremii. Administratia Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor (ASNACP), infiintata de guvern si subordonata Ministerului Agriculturii, se va juca de-a Dumnezeu: potrivit Hotararii de Guvern 601/2009, publicata in Monitorul Oficial pe 5 iunie, Administratia va aduce ploaia, va alunga norii, va combate grindina, va imprastia ceata densa si chiciura si va atenua tornadele. Scopul: diminuarea pagubelor produse de intemperii, satisfacerea nevoilor de apa, imbunatatirea vremii pentru manifestari festive si sportive.

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete- de smintiţi şi de mişei

5 comentarii:

upvoter spunea...

Sa aduci ploaia nu e chiar atat de absurd. E stiut ca daca arunci ceva substante printre nori, atunci vor creste sansele de precipitatii. Problema este ce faci daca nu sunt nori :D

Dili spunea...

.. si seful primei cete sa fie Boc magnificul imbracat in costum de Superman calare pe un sceptru cu telecomanda, iar de jos microbistii fericiti sa-l aclame aruncandu-si cusmele spre soare...

Darael spunea...

Astia nu au bani nici macar de irigatii la sol si se gandesc la chestii sofisticate.

Unde sunt radarele necesare, unde avioanele, unde infrastructura minim necesara, unde oamenii pregatiti pentru a face altceva decat experimente ?

Si... unde sunt banii necesari ?
Inca o masura minunat de inutila.

Dar poate noul serviciu ne va ajuta pe noi ca popor si va face cumva ca sa fie trasniti de fulger gasca de boci. Poate doar asa o sa scapam de ei.

Darael spunea...

Muahaha.... acum m-am prins de unde e initiativa.

Un mare "intelept" de la guvernare (unul din cei 50.000 specialisti - daca nu va mai amintiti, va spun eu ca specialistii erau ai PD-ului si PNTCD-ului din vechiul CDR) a auzit ca in Moscova un serviciu asemanator va face curat pe cer cu ocazia concertului lui Madonna.

Si de ce sa nu faca un mic exercitiu de imagine pe gratis ? Mai, "specialistilor" din PD, ce ar fi sa ne pupati in cur pe toti ?

Stelian Muscalu spunea...

Bitavk - stiinta a ajuns departe... si este posibil aproape orice. insa pana acolo... guvernul Boc ar mai avea 1 milion de probleme de rezolvat si abia dupa acel moment ar putea sa se joace de-a Dumnezeu

dili - si telecomanda sa fie in mainile lui base... trebuie precizat

dara - bine punctat