marți, 6 octombrie 2009

Ce a rămas în urma balonului imobiliar

parafarea unui document fara o imagine foarte clara asupra lui poate aduce promitentilor cumparatori o gramada de probleme. nervi, santaj, procese in justitia oarba, si mult stres.
Avem exemplul unor proprietari din ansamblul rezidential class din Baneasa.
Presedinta Asociatiei de Proprietari CLASS - Coca ADina


furnizarea utilitatilor catre proprietarii noilor cartiere rezidentiale a devenit robinetul secret al dezvoltatorilor. Acestia profita de cele mai multe ori de faptul ca legea este ambigua calcand in picioare minimul drept al consumatorului... acela de a-si alege furnizorul de utilitati.
PS - nu am primit inca niciun raspuns la mesajele pe care le-am trimis CONARGULUI. Prin urmare am trimis si o notificare printr-o casa de avocatura...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Este incredibila mafia care a luat nastere in Romania. Increngatura de interese dintre IMPACT, ANRE, ELECTRICA, judecatori corupti si PRIMARIA VOLUNTARI este ceva halucinant dar real.Ar trebui ca institutiile statului sa faca ceva , sa se autosesizeze(au fost trimise sesizari catre DNA, ANPC,PRESEDENTIE, ETC. dar toti dorm pe ei sau si mai rau au o atitudine partinitoare(gen ANRE,ANPC).Macar presa sa publice si sa se implice in aceste probleme ale cetatenilor ca altfel ajungem sa iesim in strada.

Stelian Muscalu spunea...

noi speram sa fie aruncata o raza de lumina in aceste cartiere... doar pentru respectarea legii si nimic mai mult

Anonim spunea...

IMPACTUL a nascocit o noua amenintare:in 13.10.2009 vor sa intrerupa curentul in tot cartierul CLASS (deoarece proprietarii nu mai vreau sa plateasca ineptiile tiparite pe facturile Impact), motivand ca nu s-a respectat regulamentul de ordine interioara ref. la plata serviciilor. Vreau sa le amintesc ca acesta este nul deoarece NU ESTE parte intregranta a contractului de vinzare-cumparare iar proprietarii au platit contravaloarea energiei consumate. Acest abuz nu face decit sa intareasca hotarirea noastra de a merge in instanta si de a ne face solidari impotriva acestor escroci.