luni, 5 octombrie 2009

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu: PDL poate garanta dupa alegeri o guvernare stabila alaturi de PNL

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu si europarlamentarul Cristian Preda curteaza intens PNL, invitandu-l sa intre, dupa alegeri, intr-un viitor guvern alaturi de PDL, exact in ziua in care primarul Capitalei, Sorin Oprescu, isi anunta oficial candidatura. Lazaroiu a declarat, la Discutia de Luni, realizata de HotNews.ro si RFI si moderata de Dan Tapalaga, ca dupa alegerile prezidentiale vede un guvern de centru dreapta din care sa faca parte PNL.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, scrie pe
blog ca liderul PNL, Crin Antonescu, "daca ar fi inteligent, ar renunta, negociind o pozitie guvernamentala pentru PNL".

ma uit stupefiat la acest text... si ma intreb: astia chiar ne cred retardati?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ne cred Steliane, dar ce ai avrea sa spuna, trebuie sa bage fitile elctorale ....altfel

Stelian Muscalu spunea...

nu-mi vine sa cred. a existat un circ intre PDL si PNL in urma cu cateva luni... parca-l vad si-l aud si acum... cum naiba vin astia sa-mi spuna ca aceeasi circari ar putea asigura linistea si stabilitatea unui guvern ... dinou portocaliu

Petrisor spunea...

Domnii Lăzăroiu şi Preda au luat-o pe arătură, ieri a fost duminică, s-a băut, s-a consumat alcool. De aici comportamentul.

Stelian Muscalu spunea...

nimic nu scuza un asemenea comportament nici macar alchoolul

Unknown spunea...

PDLul iubeste prea mult puterea pentru a pleca acum. S-au obisnuit dea, au vazut ca e dulce. Si normal, ca te faci prieten si cu dracu, in situatii de genu. Cum a fost si cazul cu Alianta PDL-PSD.

Stelian Muscalu spunea...

dar asta nu este normal... si nu ar fi numai o problema de normalitate...ci de stabilitate macro economica