vineri, 2 octombrie 2009

MĂCELUL MICULUI BOC


Premierul Emil Boc a semnat eliberarea din functie a presedintelui si a celor doi vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), institutie aflata in subordine Ministerului pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri.Astfel, potrivit deciziilor aparute in Monitorul Oficial de vineri, Bogdan Marcel Pandelica (foto) a fost eliberat din functia de presedinte, iar Silvia Claudia Mihalcea si Mihai Mohaci din functiile de vicepresedinti.Bogdan Pandelica este membru PSD din anul 1995. De asemenea, din anul 2007 este vicepresedinte al Organizatiei Municipale PSD din Pitesti.Bogdan Pandelica l-a inlocuit in functia de presedinte al ANPC pe Dan Vlaicu, in 26 ianuarie 2009.


urmeaza prefectii, secretarii de stat, directorii din ministere, directorii de şcoli... este inimaginabil cat de mare poate fi ura unora

... stau şi mă întreb dacă a existat în istoria României un conducător de guvern mai mic, care să facă un rău mai mare ţării ăsteia...decât face Boc. Eu cred că omul acesta merită pedeapsa capitală. Şi nu pentru schimbarea de la ANPC... ăsta a fost doar un exemplu care din păcate este multiplicat ma tare decât un ţunamii în rândul autorităţilor statului.

5 comentarii:

Petrisor spunea...

Trăiască Republica Socialistă Romania.

Stelian Muscalu spunea...

cu adevarat socialista

Anonim spunea...

ce fata are bufonul!

Stelian Muscalu spunea...

este clown :-D

Anonim spunea...

un nemernic