miercuri, 21 octombrie 2009

PRIMA RECEPŢIE


Ei bine iată că s-a întâmplat. Am ajuns în apartamentul nostru la prima verificare (a se citi recepţie). Au existat o serie de probleme mici de genul geamuri zgariate, uşi care nu se închideau la prima încercare, colţare de parchet în alta culoare decât cea a parchetului. Însă au fost şi câteva probleme mai de grave.
Uşa de la intrare, care cred că este făcută din cutii de conserve recondiţionate, era buşită. Ca să vă imaginaţi despre ce vorbesc... pentru montarea ei cred ca trebuie sa porti manusi chirurgicale ca să nu o îndoi. Iar odată montată ar trebui lipit un afiş de genul... vă rog nu bateţi în uşa. Credeţi-mă că nu exagerez. Bun s-a convenit înlocuirea ei. Alte probleme au fost la scurgerea din cele doua băi. Am turnat puţină apă pe jos şi în loc să se scurgă spre sifon... ea se scurgea spre cameră... ce interesant, panta era inclinată exact în sens invers decât cel normal.
Şi în fine o uşă de la balcon nu se deschide decât într-un unghi de vreo 45 de grade... mai mult nu vroia sub nicio formă.
Inginerul care ne-a însoţit a fost un tip super ok care ne-a asigurat că totul va fi remediat în cel mult 2 săptămâni.

PS - inca ceva extrem de interesant. dezvoltatorii (nu dau ÎNCĂ nume ) sunt disperaţi. Au început să-şi dea cu părerea despre lucruri despre care nici măcar nu au habar(]n spe'[ televiziune). Partea mai nasoală pentru ei este că părerea asta şi-au pus-o pe documente oficiale. Oare cât trebuie să fi de disperat să faci aşa ceva?
... o să revin cu amănunte

5 comentarii:

Dili spunea...

Spaima dezvoltatorilor in action... hm, reparatii incununate de succes si asteptam un happy-end. Hai ca o sa fie bine!

Anonim spunea...

Lucrare romaneasca !

Stelian Muscalu spunea...

joker - 100% la 100%
dili - macar vad ca nu sunt chiar intr-un sat fara caini

Little Miss Sunset spunea...

omule, eu zic sa te bucuri de casa noua ca o sa ai tot timpul din lume sa te enervezi ca nu ai presiune la apa, ca se inchid gazele, ca-ti cade netul, ca s-a infundat ghena...si alte bucuriile ale traiului la comun.
pune zirul in mijlocul casei, desfa sampania si bucura-te cu sotia :)

Stelian Muscalu spunea...

LMS - pai noi asteptam asta... dar mai avem ceva pana cand o sa ne mutam. cam intr-o luna. ei si atunci sa vezi distractie