marți, 24 noiembrie 2009

NE MUTĂM

... e un sentiment frumos. Zugravim, mai completam o gresie, o faianta, mai facem o modificare. Caram in casa tot ce am cumparat de cateva luni ... frigider, plita, cuptor, hota... Totul este nou. Totul este frumos... dar si obositor. Promit sa revin cat de curand cu un fotoreportaj despre toata povestea mutatului in Rasarit de Soare.
Exista si nuante de gust amar. Vecinii. Da cei despre care stim cu totii ca nu-i putem alege. Mare parte sunt super ok. Tineri cu studii superioare care muncesc ca sa-si permita un apartament, tineri cu mult bun simt, tineri care sar sa-ti dea o mana de ajutor, tineri care te viziteaza si care te invita in vizita. Exista insa si un revers al medaliei. Taranii... in sensul peiorativ, nu vorbesc de cei care muncesc pamantul... vorbesc despre acei vecini care au plecat de mici de acasa, inainte sa implineasca 7 ani... si au ramas cu niste obicieuri tare proaste. Nu recunosc pubelele de gunoi, si probabil multe altele. Speram ca in timp o sa-i educam si pe baietii astia cu burti mandre si lanturi greoaie.

6 comentarii:

Dili spunea...

Eiii, mutare fructuoasa si rapida!!! Vecinii ca peste tot, dar cap de lista e sa nu uitati sa-i dati noua adresa lui Mos Craciun!!!

Stelian Muscalu spunea...

:-)) dili ai reusit sa ma faci sa zambesc la prima ora a diminetii... ceea ce este f greu

Anonim spunea...

Sa va bucurati in casa noua!
Vecinii...ca peste tot :(

Darael spunea...

Ai inceput o activitate placuta din cate ne spui. Distractie placuta ;) !

stelian spunea...

dara - multam tare

Anonim spunea...

http://www.zoso.ro/rasarit-de-soare-foarte-misto/