marți, 19 ianuarie 2010

Un nou clip cu SUV-ul Dacia Duster, imagini in miscare

Cu o luna jumatate inainte de lansarea de la Geneva au aparut pe internet noi imagini in miscare cu primul SUV al Dacia, Duster. Astfel, un clip publicitar prezinta masina plecand dintr-o parcare subterana si ajungand pe munte. Dacia a dat aproape toate detaliile despre Duster, in afara de preturi, dar opinia generala in piata e ca masina va costa de la 11.000 - 12.000 de euro in sus.

5 comentarii:

mutulik spunea...

nu cred ca o vor scoate sub 16-19.000 de Euro.
Nu de alta, dar dupa succesul cu logan, au umflat pretul la sandero si la mcv. Chiar si asa, cu sandero au avut succes, asa ca de ce sa nu creasca pretul, cand cu campania asta de marketing a crescut curiozitatea publicului.
parerea mea!

Stelian Muscalu spunea...

in actualele conditii de piata un pret de 19,000 de euro ar insemna un esec pentru Duster... oare-si permit asta?
eu cred intr-o alta strategie de sondare a pretului. Apari cu un pret X si daca masina de dovedeste un succes poti sa mai cresti peste pretul respectiv

mutulik spunea...

citeam azi in capital despre preturile "mici" ale celor de la Ikea.
Pribabil ca tot asa si-au facut strategia.
in orice caz eprost ala care da si nu ala care cere, cum am mai spus-o...

Stelian Muscalu spunea...

depinde acum de sistemul d evalori ale fiecaruia. eu cred ca un pret de 14.000 euro este un pret corect pt un model de baza

mutulik spunea...

da, e un pret corect!
sper insa ca varianta de baza sa aibe tractiune 4x4. ca ii cred in stare sa scoata o varianta de baza 4x2, asa pentru costuri reduse!