vineri, 21 mai 2010

DISCUTII DESPRE FISURI CU BOARD-UL CONARG

Astazi am facut o vizita la sediul Conarg, invitat de directorul general, discutie la care a participat si actionariatul dezvoltatorului.
Am sa trec asadar la subiectul pentru care am deschis acest topic.
Conarg ne-a propus sa constituim o echipa de lucru formata de 4-5 oameni, specialisti, cu care sa ne prezentam la o intalnire in care sa-i avem interlocutori pe profesorul Postelnicu si pe structuristul Zagaican. Intalnirea ar trebui sa fie pe principiul Q&A. Cu cat oamenii care se vor prezenta la acea intalnire vor fi mai bine pregatiti in domeniu cu atat mai elaborate pot fi raspunsurile celor doi specialisti.
Prin urmare deschid aceasta lista asteptand profesionistii sa vorbeasca. Primii la care eu m-am gandit ar fi Ionut si Carmen. Insa tin foarte mult sa avem cel putin un inginer structurist alaturi de noi si un inginer geodez aici ma gandesc la Alex.
Prin urmare se va constitui aceasta echipa, care va elabora un set de intrebari la care vom primi raspunsuri de la specialistii care au elaborat studiul de rezistenta al RDS.
Mai mult am obtinut asigurarea de la cei trei participanti la sedinta ca avem tot concursul lor pentru efectuarea unei expertize independente in RDS.
In concluzie cred ca este indicat, cel putin pana la aceasta sedinta, sa nu ne mai dam cu parerea mai mult sau mai putin avizata despre aceste fisuri.

PS - Avem si confirmarea oficiala conform careia raportul intocmit de profesorul Postelnicu vizeaza doar blocurile mici, asa cum bine a sesizat Carmen. Reprezentantii Conarg au spus ca decizia de evaluare a structurii doar pe blocurile mici a fost luata de profesorul Postelnicu dupa o vizita prealabila a acestuia prin parcarea subterana. In urma acestei incursiuni, la aprecierea, presupun vizuala, s-a stabilit ca fisurile din blocurile mari nu prezinta pericol. Probabil ca acesta va fi unul dintre subiectele importante pe care le vom aborda in cadrul intalnirii care se contureaza la orizont.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu stiu de ce va mai pierdeti timpul cu aceste discutii. Chira ei au recunoscut, as aam inteles de pe forum, ca raportul ala e partial. Si asta dupa ce se lauda in fata voastra ca raportul este pentru tot blocul. Nu vedeti ca-si bat joc?

Anonim spunea...

Salut, eu nu prea inteleg cum functioneaza. Adica se alege un specialist si se lasa sa expertizeze ce vrea el? De ce nu i se spune clar de la inceput: vrem expertiza de la scara A la K. Eu cand ma duc la piata sa iau cartofi nu-i spun la vanzatoare 'de banii astia pune si matale cat crezi, daca crezi' ca probabil ma intorc acasa cu un singur cartof, si ala stricat.

Apoi aceasta noua expertiza cine o face? Tot dl Postelnicu? Daca la prima nu a crezut de cuviinta ca trebuie luate in seama si scarile tip bara, cred ca deja si-a exprimat punctul de vedere.

Stelian Muscalu spunea...

Anonim 1 - merita incercata si aceasta varianta

Anonim 2 - exact aceleasi intrebari le am si eu... si sper ca in urma acestei intalniri care se contureaza sa reusim s agasim niste raspunsuri.

Anonim 1+2 - poate data viitoare iesim din anonimat :-)

Anonim spunea...

ford 4.0 liter head bolts smart step protector insurance kako otvoriti auto skolu used car markets uk car restoration in

Anonim spunea...

29201.....75994