joi, 27 mai 2010

Miscari interesante pe piata media

Citesc pe tot mai multe bloguri, asta dupa ce am auzit informatia intr-un cerc restrans (tocmai de aceea m-am abtinut sa o public pana acum cand deja a aparut pe mai multe surse) ca Sergiu Toader si-a incheiat colaborarea cu RTV. Probabil ca outsiderii se intreaba cine este Sergiu Toader. El este omul care intr-o prima faza, alaturi de Sarbu, a adus PRO TV-ul unde este el astazi. Sergiu Toader este omul care a incercat un proiect, din punctul meu de vedere nu la fel de reusit, si in Antena 1. Sergiu Toader este dincolo de toate, omul care a facut din rahat bici. El este cel care a adus Realitatea TV unde este astazi.
Din punctul meu de vedere Sergiu Toader este unul dintre putinii profesionisti de televiziune din Romania...
Exista mai multe zvonuri despre plecarea lui ST. Ba ca a fost dat afara, ba ca a plecat fiindca s-a ajuns in trustul patronat de SOV la fundul sacului... eu unul spun ca nici nu are importanta motivul. RealitateaTV a fost un proiect reusit care a aratat ce inseamna o televiziune de stiri. A fost si este un concurent serios al Antenei 3 :-)
O alta informatie ne spune ca si Razvan Dumitrescu a plecat de la RTV (ceea ce personal ma duce cu gandul tot la epuizarea bugetelor). Si o alta informatie si mai calda spune ca RD ar fi semnat cu Antena3 un contract care prevede prezentarea unei emisiuni dezbateri in fiecare zi de la 21-22. Un pic cam multe talk shwou-ri pentru o televiziune de stiri. Ramane de vazut ce va spune publicul... fiindca el este cel mai important.
UPDATE - Emil Hurezeanu, Sorin Enache si Sergiu Toader nu vor fi inlocuiti de la conducerea editoriala a grupului Realitatea-Catavencu, trust care-si va schimba doar structura din Consiliul de Administratie, unde locul presedintelui Liviu Luca va fi luat de Sorin Freciu. Pe scurt: cei din zona editoriala ii scot din carti pe sindicalisti.

Niciun comentariu: