joi, 27 mai 2010

Noul Volkswagen Passat


AUTOBILD - Cunoscuta revista germana Auto Bild a publicat prima fotografie reala a viitoarei generatii Volkswagen Passat. Jurnalistii au dat asigurari ca nu este vorba despre vreo "facatura" in Photoshop dar, evident, nu si-au deconspirat sursa.
La prima vedere, design-ul noului Passat pare inspirat de liniile elegante ale modelului VW Phaeton si combinat cu unele artificii arhitecturale experimetate de Audi (vezi configuratia blocurilor optice fata, cu lumini de zi cu tehnologie LED), ceea ce propulseaza masina spre limita superioara a clasei berlinelor medii. De asemenea, calandrul impozant, cu grila cromata de mari dimensiuni, aparuta pe noul Touareg, nu lipseste.Cum oficial nu a transpirat nici o informatie despre viitorul Passat, se poate doar anticipa ca masina va creste putin in dimensiuni, fata de actuala generatie.La capitolul tehnic, se anticipeaza aparitia unei variante hibride, BlueMotion, precum si adoptarea cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj si 7 trepte, DSG-7.

4 comentarii:

Darael spunea...

Nu au nici o sansa... ii paste falimentul de cand toti nemtii cumpara numai dacia (cu d mic, prietenii stiu de ce :D)...

Revenind, cred ca noul passat va fi o dezamagire la fel ca cel anterior; vorba cuiva - nici nemtii nu mai sunt ce au fost odata.

Stelian Muscalu spunea...

Dara - nu stiu ce sa zic. Nu cred ca nemtii ne vor dezamagii... dar sa avem rabdare sa vedem ce iese

Anonim spunea...

E frumoasa fratilor ori cat de mult am carcotii noi

che spunea...

VW Passat este cu siguranta o masina buna, dar francezii nu se lasa intimidati:
http://www.automarket.ro/stiri/video-doua-reclame-noi-si-amuzante-la-renault-clio-rs-30695.html

:)