duminică, 13 iunie 2010

Criza pe naiba

...cateva scurte
-am fost sa cumpar niaste perdele si o draperie din KIKA stiti cate hartii au fost scoase la imprimanta pentru aceasta operatiune?...10 bucati format A4, in timp de criza nu ar trebui facute o serie de reduceri...inclusiv la print?
- am fost sa cumparam si ceva mobilier intr-un depozit specializat. Oamernii de acolo erau prinsi de jocurile de table sau carti, rar se obosea vreunul sa te intrebe daca-ti doresti ceva... in timp de criza nu ar trebui sa se mobilizeze sa vanda cat mai mult si eventual cat mai repede?...amabilitatea cred ca ar ajuta la asta.
- bomboana de pe coliva mi-a dat-o cumnata mea. A fost ieri la 19.15 sa cumpere ceva de la un boutique, vanzatoarea se pregatea sa inchida, desi era acolo pur si simplu nu a vrut sa mai vanda nimic! ... frate asta nu este criza, cel putin nu la nivelul asta.
Tara este in rahat, dar momentan se intampla doar la nivel de cifre. Cred ca populatia nu simte inca toata povestea asta, atunci cand o sa trecem la reducerile de 25% pe salarii si 15% pe pensii... atunci abia o sa simtitm durerea. Atunci cand magazinele nu vor mai vinde nimic, atunci cand vanzatorii din marile lanturi de retail vor incepe sa faca economie la hartie,, atunci cand vanzatorii din micile magazine vor fi in stare sa te pupe si in fund doar ca sa le cumperi ceva marfa... atunci o sa spunem ca incepem sa simtim criza si aici... la nivelul de jos.

2 comentarii:

Saloane tatuaje spunea...

romanul e nesimtit atunci cand nu lucreaza pentru el...

Stelian Muscalu spunea...

putin spus