vineri, 2 iulie 2010

Cine este adevăratul patron al postului OTV?

Dezvăluire şocantă, făcută redacţiei Exploziv-NEWS, de către celebrul procuror Alexandru Lele: adevăratul patron al OTV nu este Dan Diaconescu, ci un fost puşcăriaş pentru contrabandă cu petrol, evadat prin Vama Borş din Bihor (vamă al cărei şef, la vremea respectivă, era actualul ministru de Interne, Vasile Blaga) şi odraslă de fost prefect!
Dan Diaconescu, imediat după alegerile prezidenţiale, a schimbat acţionariatul la OTV în modul următor: 80% Adrian Tarău-jr., 15 % "alţii", "senzaţionalul" DD rămînînd cu un procent absolut nesemnificativ, de doar 5% din "televiziunea poporului". Cel care l-a arestat, în 2001, pe Tarău-jr este chiar procurorul Lele, iar acest lucru l-a costat demiterea din Procuratură şi întocmirea unui Dosar Penal, la ordinul lui Adrian Năstase (dosarul trebuia finalizat, la ordin, cu aruncarea în puşcărie a procurorului, dar Cristian Panait, cel desemnat să se ocupe de "problemă" a ales să se sinucidă decît să-şi condamne colegul nevinovat - n.r.). La vremea aceea, Tarău era principalul sponsor al PSD, iar acum el face afaceri cu mafia din PDL. Un alt amănunt penal legat de Dan Diaconescu: în schimbul campaniei pro-Băsescu a primit, ca donaţie, o vilă somptuoasă la Los Angeles. Donatorul, sau mai exact spus, donatoarea, aşa cum este scris în actele pe care procurorul Lele ni le-a pus la dispoziţie, este nimeni alta decît... Elena Udrea. Tarău, cît şi Diaconescu sînt prinşi într-un Dosar Penal a cărui muşamalizare se tot încearcă, la Parchetul General, şi în care mai apare un personaj pedelist: Silviu Prigoană! "Caracatiţa contrabandei cu petrol a lui Tarău jr., omul din spatele biroului lui Dan Diaconescu, de la OTV, se desfăşoară nestingherită şi azi, în plus el şi-a orientat activitatea către traficul ilegal cu armament" - spune procurorul Lele.
Firma prin care se fac afacerile ilegale este "Intersis Corporation" (care, culmea, tot pe data de 5 ianuarie 2010, cînd s-a schimbat acţionariatul în OTV, au fost operate şi în această societate schimbări de acţionari, în modul următor: 30% Adrian Tarău - pînă pe 5 ianuarie deţinuse 50 % din acţiuni - 30 % Dan Diaconescu (interesantă rocada între OTV şi Intersis!) şi 40 % Silviu Prigoană!).În fapt, încă din anul 2001, prin "Intersis Corporation" era importată benzină din Slovacia, dar în actele prezentate la vama lui Vasile Blaga era menţionat kerosen, pentru a nu fi plătite TVA-ul şi taxa de drum. Banii obţinuţi din contrabandă "fugeau" în conturi americane. Alte două firme, "Herti" şi "Yvnork", au cumpărat combustibil de la "Intersis Corp" prin Slovacia şi Ungaria. "În aceste operaţiuni au fost implicaţi, aşa cum am dovedit eu în dosarul pe care l-am instrumentat, membri de marcă din PSD şi PDL, dar şi din UDMR. Contrabanda era monitorizată, dar şi ocrotită de Serviciile Secrete prin Virgil Măgureanu (al cărui partid a fost înghiţit de PDL-ul lui Traian Băsescu) ş, apoi, prin Radu Timofte, ambii foşti şefi ai Serviciului Român de Informaţii! La Parchetul General, Tarău jr. a fost protejat de procurorul-şef Tănase Joiţa şi de Ovidiu Păun. (nota red. - încă de acum un an, ofiţeri curajoşi din SRI ne semnalau faptul că în spatele acestora se află şi Victor Bout, celebrul traficant de arme, care aproviziona Al-Qaeda şi a avut afaceri de acest gen şi în România). Am cerut cooperarea FBI şi CIA, pentru a putea obţine, în dosar, date despre filiera lui Tarău în alte ţări, iar cele două instituţii, extrem de cooperante şi prompte, au stabilit că adresele firmelor din SUA erau false: 25 Grey Stone Manor, 19958-977, County of Sussex, Delaware (de altfel, coincidenţă sau nu, în Delaware sînt şi multe dintre afacerile lui Adriean Videanu - nota red.). De asemenea, adresele din Ungaria - Retek U 33-35, Budapesta, H-1024, erau false", ne declară acum procurorul Lele. El a stabilit că, în Ungaria, Mafia lui Tarău era coordonată de Lajos Siska, sponsor de marcă al PSD şi UDMR, prin firma "Herti" din Oradea (oraşul ministrului de Interne Vasile Blaga!). Caracatiţa contrabandei cu benzină a lui Tarău jr., omul care stăpîneşte acum OTV-ul, este următoarea: licenţa de import pentru firmele din sfera lui Tarău jr. şi Silviu Prigoană (este vorba despre mai puţin mediatizatele firme în care Tarău este asociat cu Prigoană, şi anume: "Herti", "Yvnork" şi "Lucmir", n.r.). Aici sînt implicate atît firme fantomă din SUA (ca ţară "importatoare" a petrolului furat de Tarău), cît şi cele din ţara "exportatoare", spune Lele.

Daca sunt adevarate aceste dezvaluiri devin extrem de interesante... si arata cum a ajuns Dan Diaconescu un jurnalist cu un cont de 33 de milioane de euro.

Un comentariu:

Adi spunea...

Nu ma mai mira nimic. Nici macar faptul ca omul poporului este cel mai mare mafiot