vineri, 9 iulie 2010

OLANDA campioana mondiala?

După ce şi pronosticul de miercuri s-a adeverit, Spania eliminând Germania în semifinalele competiţiei, celebra moluscă a dat verdictul şi pentru finala Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, Ca de fiecare dată, Paul a fost pusă în faţa a două cutii din plastic, ornate cu drapelurile echipelor, iar caracatiţa a prezis că Olanda va fi câştigătoarea campionatului. Până în prezent, niciuna dintre cele două ţări finaliste, Spania şi Olanda, nu au câştigat vreodată CM.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine... as spune asa - daca Spania va juca asa cum a jucat cu Germania ea o sa fie campioana mondiala. Acum ramane de vazut cine este mai tare... caracatita Paul sau Nostradamusul Stelian :-)

6 comentarii:

Ioana spunea...

apropos...se pare ca nu s-au hotarat inca la casele de pariuri sa aiba o singura falsificare de imagini....unii mai zic ca Spania va fi campioana mondiala cf acestui "caracatitz"...adica nu-mi vine a crede ca e pe bune, faza cu caracatitza
eu oricum tin cu Spania :D

Stelian Muscalu spunea...

...si eu ;-)

Darael spunea...

Este o stire falsa.
Adevarata "alegere" a fost transmisa cu mult mai tarziu decat postarea ta si a fost transmisa in direct de televiziunile spaniole.

Iar caracatita a ales Germania pentru finala mica (confirmat deja) si Spania....

Darael spunea...

Am cautat si uite filmarea live: http://www.youtube.com/watch?v=U2CjLXbs5-M

Enjoy !

Flo spunea...

Gresit. Caracatita a prezis ca o sa fie Spania castigatoare.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ya85knuDzp8

Stelian Muscalu spunea...

se pare ca de aceasta data au fost mai multe variante... eu oricum merg pe mana Speniei