joi, 1 iulie 2010

PUNCT FINAL IN CAZUL FISURILOR DIN RDS



Astazi am primit, de la Conarg, punctul de vedere al profesorului Postelnicu, pe marginea fisurilor care nu au fost observate la prima expertiza. Asa cum am spus de nenumarate ori nu sunt un specialist ca sa-mi dau cu parerea, tocmai de aceea am optat ca sa postez 3 paragrafe, cred eu definitorii, din aceasta nota:

1 - Deschiderea aparenta a fisurilor este foarte mica, sub 0,2 mm, in majoritatea cazurilor
2 - Testele efectuate prin desfacerea locala a stratului de acoperire au aratat, in toate cazurile, ca fisura este marcata strict la suprafata peretilor fara sa avanseze in grosimea stratului de acoperire cu beton a armaturilor. De fapt majoritatea acestor fisuri nu ar fi putut fi observate daca peretele nu ar fi fost finisat cu vinarom
3 - Aceste fisuri nu sunt periculoase si nu afecteaza in niciun fel rezistenta si siguranta cladirii. Aparitia unor asemenea fisuri poate fi rareori evitata si din cauza tendintei de folosirea a unor cimenturi de retistenta mare, care dau contractii mai mari.

Nota este semnata si parafata de profseorul Postelnicu si de asistentul acestuia conf.dr. Dan Zamfirescu ... din acest moment, din punctul meu de vedere subiectul fisurilor din RDS este unul inchis.
Ma bucur ca am reusit, IMPREUNA cu vecinii din Rasarit de Soare, sa mergem pe acest drum, deloc usor... dar cel mai mult ma bucur sa vad la finalul acestui drum un rezultat care sa ma satisfaca. Ma bucur ca odata cu acest ultim raspuns pot sa dorm linishtit in casa pe care mi-am cumparat-o si ma bucur in acelasi timp ca din nou, cel putin din acest punct de vedere, pot sa recomand Rasarit de Soare celor care vor sa se mute aici.

Si cum nimeni nu este perfect cred ca acesta este si un bun moment in care sa-mi cer scuze daca prin actiunile noastre, mai mult sau mai putin stangace, am lezat o parte din proprietarii din RDS.

Sunt convins insa ca este mai bine asa, sunt convins ca am procedat corect, fara interese de nicio culoare asa cum am fost acuzat (acuzati) atat de tabara proprietarilor nemultumiti cat si de reprezentantii dezvoltatorului.

Cred ca finalul acestei dezbateri, prea aprinsa pe alocuri, va aduce linishte pe deoparte celor care locuiesc in RDS si de cealalta parte va aduce clienti celor care se ocupa de strategia de vanzare a RDS.

9 comentarii:

Anonim spunea...

iti multumim pt vorbele frumoase spuse despre RDS! speram sa fii un bun colaborator de azi incolo! termina si cu prostiile alea de cotizatii la intretinere; o sa-ti dam si tie partea ta daca esti cuminte! bine ai revenit in tara noastra, tara tuturor posibilitatilor; in curand te vom propune presedinte asa cum iti doresti! sa traiesti bine!

Anonim spunea...

apropo ca am uitat.... scoate si chestia aia cu blogul despre abuzuri... ca nu mai este de actualitate sau macar scrie despre concurentii nostri! hai sa traiesti bine!

Stelian Muscalu spunea...

Anonim (nu stiu dar semeni cumplit cu un personaj numit ROBO) - esti penibil. Lucrez ca reporter de investigatii si habar nu ai cate parti mi s-au propus pana acum. Nu-mi doresc sa fiu presedinte... mai ales acum. Nu ai inteles nimic fiindca mintea iti este intunecata de alte probleme. Cat despre prostiile de cotizatii crede-ma ca nu le las pana nu vad cum se calculeaza.

Anonim2 (care este egal cu 1) - nu-mi spune nimeni ce sa fac pe blogul meu. Cat despre abuzuri stai linishtit ca ele or sa ramana si am sa tot scriu despre ele.

Anonim spunea...

mereu ma confunzi...marea ta calitate! invata sa fii OM si pe urma sa investighezi ceva...poate sunt de sex feminin te-ai gandit? o data m-ai confundat cu nevasta nu stiu cui... in paranoia ta crezi ca oamenii isi pun nevestele sa scrie la tine pe blog:))))! bafta!

Stelian Muscalu spunea...

ANONIM - ai aceeasi grava problema. Distorsionarea realitatii... nu stiu daca nu cumva chiar este o boala povestea asta.
Nu am spus ca esti Robo ci ca semeni cu el. Dar tu nu ai capacitatea intelectuala sa intelegi anumite chestiuni... asta este.

R spunea...

bine ca e bine constructia.

cat despre anonimi... daca nu isi iau tratamentul n-au nici o sansa.

Stelian Muscalu spunea...

rux - ce mi se pare mie cel mai trist... este ca oamenii astia misuna (desi mai potrivit ar fi colcaie) printre noi... in loc sa fie inchisi prin azile sau mai stiu eu pe unde

Rasariteanu spunea...

Bai Steliane nu-i mai baga ma in seama. Oamenii sunt retarzi, nu inteleg de ce-ti omori timpul cu ei.

Stelian Muscalu spunea...

Rasaritene - e greu sa ignori prostia. Dar fac eforturi imense :-)