miercuri, 7 iulie 2010

Pupincurismul revine la TVR


Alexandru Lăzescu, noul preşedinte-director general al TVR, spunea într-un interviu acordat Mediafax că Televiziunea Română va intra "în normalitate" în relaţia cu Traian Băsescu, însă nu va deveni trompeta nimănui. Totodată, Traian Băsescu l-a felicitat, la telefon, pe Alexandru Lăzescu, după ce a fost validat în Comisiile de Cultură ca membru al CA al TVR.

... cum niciun serviciu nu este gratis pe lumea asta, mai ales intr-o economie de piata... limba lui Lazescu trebuie sa intre adanc in trompa lui Eustache. Asa ca Basescu si-a anuntat prezenta la TVR joi seara de la ora 21. Deci ca sa fim si mai clari... nu s-a uscat inca cerneala pe hartia de numirea a individului asta in functia de presedinte - director general al TVR ca s-a si transformat in trompeta prezidentiala.
Morarule nu mai esti singur... ti-a mai venit un prieten la fel de umil si servil ca si tine.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Era de asteptat

doro spunea...

oare nu este la fel prin orice trust??? de la deontolgul morar pana la firea care isi intreaba interolocutorii daca au mancat de pe jos sau pana la slugarnicul badea (vezi jegul badea in actiune http://blog.webphoto.ro/media/mircea-badea-despre-invatatoarea-care-l-a-interpelat-pe-dan-voiculescu-o-miloaga-penibila-cersetoare-tata-proasta-coclita/ )
sa nu uitam totusi nici de stanescu sau de profesorul cristian popescu si dragotesca (ultimii doi aparatori inflacarati ai unor cauze nobile precum mineriadele acum ceva timp)...de la mine cate o flega pentru orice jurnalist ce apare la tv sa discute pe teme politice! (asta ca sa nu imi aduc aminte ca presa a manelizat si indobitocit romania)

doro spunea...

+ nici un ziarist nu ar trebui sa uite de CODUL DEONTOLOGIC AL ZIARISTULUI
ADOPTAT DE CLUBUL ROMAN DE PRESA http://www.pressclub.ro/publicatii/cod.html

Stelian Muscalu spunea...

DORO - esti un idealist...