joi, 16 septembrie 2010

O nouă identitate pentru ANTENA1

Incepand cu 18 septembrie, Antena 1 lanseaza noua identitate menita sa reflecte pozitionarea statiei

Antena1_PressPresentation from Antena1 on Vimeo.

4 comentarii:

Darael spunea...

Am senzatia de tras de par, ca si cum cineva vrea sa ma convinga de ceva, sa mi se bage in suflet.

De aceea nu imi place.

Daca era dupa mine, refuzam sa accept aceasta noua viziune. Dar parerea mea nu conteaza. Conteaza sa accepte cel care a platit pentru ea.

Stelian Muscalu spunea...

DARA - eu cred ca parerea telespectatorilor este f importanta... deci inclusiv parerea ta. E drept gusturile nu se discuta.

Flo spunea...

Schimbati voiceover-urile! Pe ala de la Acces Direct l-as fi aruncat in Dambovita cu o piatra de gat, si pe ala care face reclama la Saptamana Financiara (de care a facut si Badea misto) l-as fi pus sa ia niste Strepsils. La promouri eu as renunta cu totul la voci si as pune doar un tune cat mai catchy. Cat despre partea video mi se pare mai putin lucrata decat la cele de vara asta (cu nimfele care faceau tot felul de prostii).

Dar chiar trebuie schimbate lucrurile astea atat de des? ProTV-ul sta cu astea din primavara si jingle-ul de pe fundal e de cand s-au lansat.

Stelian Muscalu spunea...

FLO - nici eu nu cred in schimbarea lor atat de des. Acum insa se intampla niste lucruri interesante aici in trust - si nu se vad neaparat in schimbarea de identitate. Dar este pentru prima data cand am senzatia ca se intampla ceva bun aici. Cat despre vocile antenei.... trebuie sa sustin ideea ta...