marți, 28 septembrie 2010

PSEUDO ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI DIN CARTIERUL RĂSĂRIT DE SOARE ATACĂ ... DIN NOU

Chiar daca nu am mai scris de ceva vreme despre Răsărit de Soare nu înseamnă că problemele au încetat să mai existe. Vă scriam aici despre miza pe care a avut-o dezvoltatorul pentru a impune Asociaţia de Proprietari în RDS. Unii credeau că sunt nebun, alţii credeau că războiul pe care-l duceam era o chestiune personală... foarte puţini au realizat la acea vreme că vorbele mele urmau să se adeverească. Astăzi 28.09.2010, atenţie, la ora 20.00, la scara blocului a fost postat un anunţ care ne informează ca recepţia cartierului va avea loc pe data de atenţie 30.09.2010. Partea cea mai interesantă însă abia acum urmează. Conform documentului cei care au de sesizat nereguli o pot face până pe 29.09.2010. Vi se pare bătaie de joc? Vi se pare perversitate?... şi mie.
Deşi sunt convins ca s-a ştiut de acest moment extrem de important el a fost ţinut ascuns... şi doar de frica linşajului, cei 3 slujnici, au aruncat cu praf în ochii proprietarilor punând acest afiş.
Oare aceşti oameni marionetă nu au niciun Dumnezeu? Oare aceşti oameni de paie, trecuţi de floarea vârstei numai au nici măcar o vertebră din coloana verticală?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cereti mila ? Sunteti invidiosi ca Visoiu e mai smecher decat voi ? Daca nu va convine, vindeti proprietatea din RDS ( nu veti incasa nici 50 % din pretul de achizitie...) si mutati-va in Quadra2... Acum un un an ati fost avertizati cum procedeaza Conargul cu receptia finala, ati emanat doar o pasivitate balcanica ! Acum vin facturile si va vaicariti ca niste babe... Sa traiti bine !