vineri, 5 noiembrie 2010

A murit poetul ADRIAN PAUNESCU

Poetul Adrian Paunescu a murit, a anuntat medicul Serban Bradisteanu. Decesul a susrvenit la ora 7:15 vineri dimineata. Inima poetului s-a oprit de mai multe ori si joi noaptea, iar vineri dimineta medicii de la spitalul Floreasca nu au mai reusit sa-l resusciteze. Medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de Cardiologie a spitalului, a spus joi ca boala depaseste resursele terapeutice ale spitalului iar doctorii nu stiu cat timp vor mai reusi sa faca fata. Adrian Paunescu a fost internat, la 26 octombrie, in stare grava, la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, fiind diagnosticat cu insuficienta cardiaca, hepatica si renala.Adrian Paunescu avea 67 de ani.

5 comentarii:

doi doi spunea...

Un fund ilustru el a sărutat,
Al patriei celui dintâi bărbat.
Acum închidem cercul puturos
Pupând în fund cadavrul de bărbos

Stelian Muscalu spunea...

Sincer mi se pare cel putin deplasat un astfel de comentariu. In mod cert toti avem gresit la un moment dat. Si poate ar fi ok sa observi ca nu am scris ca a murit omul politic Adrian Paunescu ci poetul, calitate incontestabila, Adrian Paunescu

Nicu spunea...

Mi-as fi dorit sa nu am dreptate in post-ul meu anterior.Din pacate, atat a fost sa fie...Trebuie sa ne consideram fericiti ca am fost contemporani cu una din cele mai importante figuri ale poeziei pe care le-a avut Romania vreodata.
Oameni ca acest Mitica R nu trebuie sa-i luam in seama.Sunt niste nimicuri pt care, probabil lectura se limiteaza la enuntzurile dupa ambalaje...Dumezeu Sa-l ierte pe marele Adrian Paunescu!

Simona spunea...

Din pacate OMUL si totodata POETUL Adrian Paunescu s-a stins din viata... Condoleante tarii noastre... cu toate astea nu ma pot abtine sa nu fac o precizare care este, poate, un pic aiurea in cazul de fata. "boala depaseste resursele terapeutice ale spitalului"... nu depaseste resursele spitalului, floreasca e un spital bine dotat, cu medici de elita, dar pur si simplu pacientul se afla intr-o stare prea grava, medicii s-au straduit. credeti ca spitalele cu resurse ar putea oferi o viata vesnica?

Dili spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca.



M-a socat sa citesc ce scrie acest domn Mitica, dar mai tare m-a socat ilustrarea oribilului catren si replicile prietenilor sai de pe twitter.. Citind insa frumoasele dansului domenii de interes m-am linistit. Dansul va cotinua sa amuze de reactiile noastre, precum el insusi declara. Bun asa, o viata frumoasa va doresc, domnule rau.