sâmbătă, 28 mai 2011

Sfidare pe bani multi si siguranta putina... se intampla in RASARIT DE SOARE by CONARG

A devenit un obicei ca dupa fiecare eveniment important sa postam aici concluziile. Nu am sa fac exceptie nici de aceasta data chit ca nu pot numi pseudo sedinta din 28 mai un eveniment important.
Asa cum am intuit laboratorul Conarg a lucrat din nou (sau o exprimare plastica ne-a lucrat din nou). Am fost prezenti 70 de oameni. Reprezentantii Conarg nu ne-au "onorat" cu prezenta. Prin urmare s-a decis ca nu suntem statutari nefiind prezenti 50% +1 din numarul membrilor asociatiei de proprietari. Pana aici lucrurile par sa fie de bun simt. Insa cand am sa va spun ca sala a fost deja inchiriata si pentru saptamana viitoare inca de saptamana trecuta probabil ca o sa intelegeti ca la mijloc a fost un scenariu bine pus la punct ca de obicei.
PE SCURT:
- sedinta din 8 mai 2010, ilegala, s-a tinut la Cinema Gloria si a avut o prezenta de 14 oameni din care: 2 - observatorii nostri, 4 - birou executiv, 3 - angajati ai Conarg&QPM, total - 5 oameni... un succes total pentru Conarg un mare esec pentru Rasarit de Soare
- sedinta din 28 mai 2010, prezenti 70 de oameni din care aproximativ 10 reprezentanti Asociatie, angajati QPM si Conarg - un succes pentru Conarg un esec pentru proprietari.
Concluzie - sala cinematografului Gloria nu este o solutie viabila pentru intalnirile Asociatiei din RDS. Prin urmare am propus toti cei prezenti ca urmatoarea intalnire sa aiba loc in cartier in parcarea subterana sau supraterana. Dupa ce am argumentat 15 minute pe marginea subiectului, dupa ce toata lumea a sustinut ideea, Asociatia ne-a intors spatele spunandu-ne ca o sa ne anunte in convocatorul urmatoarei sedinte ceea ce urmeaza.
CE URMEAZA?
Conform legii daca la prima adunare nu se intruneste cvorumul necesar (50%+1 din nr total al mebrilor) la urmatoarea sedinta reconvocata deciziile se iau cu 50%+1 din nr celor prezenti.(faceti cu totii fotografii la convocatoarele care au fost afisate la avizier si care anuntau sedinta de azi... este f important)... Daca mai gasiti aceste documente la alte scari lipite pe pereti, avand in vedere faptul ce evenimentul s-a consumat, rupeti-le si pastrati-le ca documente importante in economia actiunilor urmatoare.
In mod cert la urmatoarea sedinta o sa fie prezenti si reprezentantii Conargului cu parcari, boxe, balustrade, trepte, lifturi, balcoane, wc-uri (in special) spunand probabil ca au 50. 000 de voturi.
CE AVEM DE FACUT:
oameni buni trebuie sa ne mobilizam macar acum in al 12-lea ceas. Este vorba de banii si de siguranta noastra - daca acestea nu sunt argumente suficiente ca sa ne prezentam la o sedinta, apai din punctul meu de vedere nu mai exista alte argumente pe lumea asta care sa ne mobilizeze.
O sa organizam o armata de oameni care or sa mearga din usa in usa, care or sa anunte sedinta si care or sa completeze cu proprietarii adeziuni la Asociatia de Proprietari si imputerniciri pentru sedinta care urmeaza. Atentie important este sa fie la urmatoarea sedinta toata suflarea... si doar in conditii extreme sa lasam imputerniciri daca nu putem ajunge.
Prin urmare pe imputerniciri trebuie trecute: apartamentul, parcarea si boxa unde este cazul (fara WC-uri ca nu ne caracterizeaza). Vor fi trecute DOAR numele proprietarilor si nu ale chiriasilor.
Cam asta ar fi pe scurt ce avem de facut. Astept sugestii daca acestea exista

Doamne Ajuta! - fiindca in cartierul asta doar EL ne mai poate ajuta

Niciun comentariu: