marți, 23 august 2011

UNGURII VOR MONEDA PROPRIE IN ROMANIA?

Asa arata bancnota maghiara de 1 SIC, care ar urma sa circule in judetele Harghita, Covasna, Mures. Extremistii unguri vor ca aceasta sa inlocuiasca leul romanesc. Presul de Boc inca n-a aflat de la serviciile alea platite cu bani multi ca sa zica si el ceva


sursa: http://www.olgutavasilescu.ro/Blogcom?noart=116

...personal cred ca povestea asta este fum in ochii celor care vad ca tara asta este condusa prost si mai ales celor care vad ca USL nu este o alternativa. Fum care ar trebui sa ne distraga de la adevaratele probleme economice cu care ne confruntam.

De cealalta parte, daca acel grup maghiar restrans ajunge sa discute despre aceasta poveste le transmit un mesaj simplu si clar venit de la BNR - Pe teritoriul statului ROMAN, conform legii, singurul organ abilitat sa bata moneda este BANCA NATIONALA A ROMANIEI.
Daca exista domni care vor sa faca tranzactii comerciale in alta moneda decat leu... sunt invitati sa paseasca incolonati spre N-V sa treaca granita si sa "se converteasca" in forinti. Iar ca sfat prietenesc luati-l si pe Barna cu voi :-)

Niciun comentariu: